29 / 04 / 2024

Deniz Demir: Eskişehir’in kalbi Odunpazarı'nda atacak!

Deniz Demir: Eskişehir’in kalbi Odunpazarı'nda atacak!

Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmecileri ve Otelleri Derneği Başkanı Deniz Demir, Eskişehir’in kalbinin bundan böyle Odunpazarı’nda atacağını vurguladı.



Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmecileri ve Otelleri Derneği Başkanı Deniz Demir ve derneğin yönetim kadrosu, Roof Garden Otel’de basın mensupları ile bir araya geldi. Derneğin kuruluş amacının ve hedeflerinin kamuoyu ile paylaşıldığı basın toplantısında bir açıklama yapan Dernek Başkanı Deniz Demir, derneğin Odunpazarı’nın sesini hem Eskişehir’e hem de Türkiye’ye duyuracak ve tanıtımına daha anlamlı katkılar sunmayı hedeflediğini belirtti.


LANSMAN GECESİ DÜZENLENECEK

ESOD’un amacının Odunpazarı’nı en kısa sürede turizmde sıçrama yapan bir yer haline dönüştürmek ve Eskişehir’in turizme açılan penceresi yapmak olduğunu dile getiren Demir, şunları dile getirdi:

“Eskişehir’in tarihi noktası Yukarı Mahallesi'nin turizmde de gözde olması için tarihi dokusuyla değer taşıyan, geleneksel yemekleriyle, lületaşı ile seramik ve camıyla Eskişehir’e can veren, çekim merkezi olan Odunpazarı’nın insana dokunan anlamını daha anlaşılır şekilde halkımıza götürmeyi, Odunpazarı’ndaki yaşanılır hayatı göstermeyi amaçlıyoruz. Derneğimizin lansmanını 25 Kasım’da Rixos Otel’de 19.00'da gerçekleştirilecektir. Lansman gecemizde davetlilerimiz ile birlikte Odunpazarı’na farklı bir soluk ve farklı bir bakış açısının startını vereceğiz.


Eskişehir Anadolu 


Geri Dön