04 / 05 / 2024

Deniz Demir

Deniz Demir

Emlakçıların yıllardır yaşadığı ve yabancılara yönelik gayri menkul satışlarında gerekli olan askeri izin belgesi şartı kaldırıldı.

Deniz Demir: Eskişehir’in kalbi Odunpazarı'nda atacak!

Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmecileri ve Otelleri Derneği Başkanı Deniz Demir, Eskişehir’in kalbinin bundan böyle Odunpazarı’nda atacağını vurguladı.

İSTON'un yeni Genel Müdürü Deniz Demir oldu!

İSTON’da 1998 yılından beri çeşitli yöneticilik kademelerinde görev yapan ve son olarak Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Deniz Demir, İSTON’un yeni Genel Müdürü oldu.

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Demir Life'ta teslimler başladı! 1+1'ler 5.6 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Demir Life, hiç kapanmayacak muhteşem deniz ve göl manzarasıyla İstanbul Hadımköy'de yükseliyor. Anahtar teslimlerin başladığı projede toplam 821 adet konut yer alıyor. Peki Demir Life projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destinia Pera Suites Konaklama Turizm İnşaat Kuyumculuk ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Demir ve Kenan Kolca tarafından kuruldu...

İnşaat sektöründe demir sorunu yaşanıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektöründe demir sorunu yaşandığını açıkladı.

Ahmet Arslan: Ulaşım projeleriyle ülke ekonomisi büyüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2. İstanbul Kamu-Özel Sektör İşbirliği Zirvesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bulunduğu konum itibariyle deniz, demir, kara ve hava yolu açısından Asya ile Avrupa'yı birbirine bağladığını söyledi.

Demir La Vida kazandırmaya devam ediyor!

Demir La Vida projesi, Nisan 2014’ten bu yana yüzde 60 prim yaptı. Göl ve deniz manzarasıyla öne çıkan projenin, yüzde 120 oranında prim yapması hedeflenirken, 2016 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Erva Deniz Termal Turizm İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Erva Deniz Termal Turizm İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi, Fatih Albayrak Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hamdi Demir Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Demir: Eskişehir’in kalbi Odunpazarı'nda atacak!

Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmecileri ve Otelleri Derneği Başkanı Deniz Demir, Eskişehir’in kalbinin bundan böyle Odunpazarı’nda atacağını vurguladı.

Demir La Vida'da satışların satışların yüzde 60'ı yabancılara yapıldı!

İnşaat'ırı, İstanbul Büyükçekmece'deki projesi 'Demir La Vida' tüm hızıyla yükseliyor. Geniş yeşil alanların yanısıra göl ve deniz manzarasıyla öne çıkan projenin 2016 yılı içerisinde belirlenen teslim tarihinden daha erken tamamlanması hedefleniyor

Demir La Vida'nın yüzde 60'ını yabancılar aldı!

Büyükçekmece'deki 'Demir La Vida' konut projesinde inşaat süreci devam ediyor. Göl ve deniz manzarasıyla öne çıkan projenin 2016 yılı içerisinde belirlenen teslim tarihinden daha erken teslim edilmesi hedefleniyor.

Demir La Vida Evleri'nde başlangıç fiyatı 365 bin TL!

DEMİR İnşaat'ın, İstanbul Büyükçekmece'deki 'Demir La Vida' konut projesinde inşaat süreci devam ediyor. Göl ve deniz manzarasıyla öne çıkan projenin 2016 yılı içerisinde belirlenen teslim tarihinden daha erken teslim edilmesi hedefleniyor.

Deniz Demir Haberi

Deniz Demir

Genel Kurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Daire Başkanlığı tarafından imzalanan mutabakat kapsamındaki tespit çalışmaları çerçevesinde Genel Kurmay Başkanlığı’nın belirtmiş olduğu illerde yabancı uyruklu vatandaşların taşınmaz edinmelerine ilişkin işlemlerin askeri makamlara verdiği izin bazı illerde kaldırılırken, bu iller arasında Aydın’da yer aldı. Didim Ticaret Odası Meclisi üyesi Deniz Demir kararı değerlendirdi.


Didim'li emlakçıların yıllardır yaşadığı ve yabancılara yönelik gayri menkul satışlarında gerekli olan askeri izin belgesi şartı kaldırıldı.


Deniz Demir, yabancı uyruklu vatandaşlara satış yapılırken alınan özel güvenlik izninin emlak ve inşaatçılar açısından büyük sorun olduğunu söyledi. Demir, "Genel Kurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Daire Başkanlığı tarafından imzalanan...