14 / 05 / 2024

Deniz Demir Eskişehirin kalbi Odunpazaeında atacak

Deniz Demir Eskişehirin kalbi Odunpazaeında atacak

Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmecileri ve Otelleri Derneği Başkanı Deniz Demir, Eskişehir’in kalbinin bundan böyle Odunpazarı’nda atacağını vurguladı.

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Demir Life'ta teslimler başladı! 1+1'ler 5.6 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Demir Life, hiç kapanmayacak muhteşem deniz ve göl manzarasıyla İstanbul Hadımköy'de yükseliyor. Anahtar teslimlerin başladığı projede toplam 821 adet konut yer alıyor. Peki Demir Life projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ahmet Hakan'ın imzasını taklit ederek evini kiraya veren eski şoförüne hapis cezası!

Gazeteci-yazar Ahmet Hakan Coşkun'un imzasını taklit ederek dairesini 170 bin lira karşılığında kiraya veren eski şoförü Sari Demir'e 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi...

Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a villa davası!

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'da Zekariyaköy'deki villasında oturması nedeniyle dava açtı.

Deniz GYO Bodrum parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun "Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 928 ada 2 ve 929 ada 3 parsellerde" geliştirilen gayrimenkul projesine ait Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki ev krizi büyüyor!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a Sarıyer'deki evini boşaltmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, çift arasında yaşanan krizi kaleme aldı...

Özcan Deniz: Feyza Aktan evimi gasp etti!

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında ev krizi yaşanıyor. Deniz'in iddiasına göre; Aktan, boşanma sonrasında Deniz'in Sarıyer'deki evinden ayrılmadı.

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Deniz Demir Eskişehirin kalbi Odunpazaeında atacak Haberi

Deniz Demir Eskişehirin kalbi Odunpazaeında atacak

Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmecileri ve Otelleri Derneği Başkanı Deniz Demir ve derneğin yönetim kadrosu, Roof Garden Otel’de basın mensupları ile bir araya geldi. Derneğin kuruluş amacının ve hedeflerinin kamuoyu ile paylaşıldığı basın toplantısında bir açıklama yapan Dernek Başkanı Deniz Demir, derneğin Odunpazarı’nın sesini hem Eskişehir’e hem de Türkiye’ye duyuracak ve tanıtımına daha anlamlı katkılar sunmayı hedeflediğini belirtti.


LANSMAN GECESİ DÜZENLENECEK

ESOD’un amacının Odunpazarı’nı en kısa sürede turizmde sıçrama yapan bir yer haline dönüştürmek ve Eskişehir’in turizme açılan penceresi yapmak olduğunu dile getiren Demir, şunları dile getirdi:

“Eskişehir’in tarihi noktası Yukarı Mahallesi'nin turizmde de gözde olması için tarihi dokusuyla değer taşıyan, geleneksel yemekleriyle, lületaşı ile seramik ve camıyla Eskişehir’e can veren, çekim merkezi olan Odunpazarı’nın insana dokunan anlamını daha anlaşılır şekilde halkımıza götürmeyi,...