15 / 05 / 2024

Deniz manzaralı Kadık Villaları'nda son 4+1 satışta!

Deniz manzaralı Kadık Villaları'nda son 4+1 satışta!

Polat Global imzasıyla inşa edilen Kadık Villaları'nın satışı devam ediyor. Toplam 44 adet villanın yer aldığı projenin tüm detayları belli oldu.



Konumuyla da kolaylık sağlayan proje, havalimanına sadece 10 kilometre mesafede yer alıyor. Bodrum havalimanına en yakın ve Güllük körfezindeki en güzel manzaraya hakim olan bu projede sadece 44 özel villa bulunuyor.

Deniz manzaralı Kadık Villaları nda son 4+1 satışta!

Yapılacak tüm villalar aynı yapı ,aynı tip ve malzeme kullanımı ile yapılıyor.  Villa içindeki bütün odalarda ve salonda klima olup, sistem olarak VRF sistemi yapılacak. 16.000 metrekare arsa üzerinde 44 konuttan oluşan projede her villanın kendine ait yüzme havuzu ve geniş bir bahçesi bulunmaktadır.

Ayrıca bahçe alanının tümüne çiçeklendirme, gerektiği şekilde ağaçlandırma, bahçe alanına çimlendirme, her villanın bahçe alanına 14 metreküp bahçe sulaması için betonarmeden saklı bir depo da tasarlanıyor.

Deniz manzaralı Kadık Villaları nda son 4+1 satışta!

KADIK VİLLALARI NE KADAR?

Fiyatları belli olan Kadık Vilları'nın 4+1 konutlarından sadece bir adet kalırken, 3+1 konutlarda satışlar devam ediyor.

3+1 konutların fiyatları 18 milyon TL'den başlıyor. Söz konusu projede fiyatlar konumları ve bulundukları alana göre farklılık gösteriyor. 4+1 konut ise 1.336.000 eurodan başlıyor.

Bankacılık sektörü kredi hacmi 373 milyar 685 milyon lira arttı!

Torku ihracatını 5 yılda ikiye katlamayı hedefliyor

 

 


Geri Dön