28 / 04 / 2024

Denizbank öyle bir ihtiyaç kredisi veriyor ki! Bu rakamı duyduğunuzda aklınız çıkacak! 

Denizbank öyle bir ihtiyaç kredisi veriyor ki! Bu rakamı duyduğunuzda aklınız çıkacak! 

Denizbank cep telefonu uygulaması üzerinden MobilDeniz’den hemen müşterisi olana, 20.000 TL’ye kadar %0,99 faiz oranıyla ekonominize yardımcı olamaya çalışıyor. fırsatı kaçırmak istemeyeneler haberimize baksın.



Kampanya, 30 Aralık 2022 ve 31 Ocak 2023 tarihleri arasında uygulanacaktır.

Kampanyadan; geçerli tarihler arasında, MobilDeniz'i indirip, "Müşteri Ol" butonu aracılığı ile ilerleyerek, uzaktan DenizBank’lı olma aşamasını, ilk defa bitiren DenizBank’lılar yararlanabilir.

Müşteri olduktan sonra, tespit edilen tarihler arasında, MobilDeniz uygulaması aracılığı ile kredi başvurunuzu bitirebilirsiniz.

Kullanacağınız kredilerde, faiz oranı, MobilDeniz kanalı için 12 ayda, hayat sigortalı olarak, aylık %0,99’dan başlayacak olup, KKB puanınız, genel borçluluk durumunuz ve başvurduğunuz kanala göre ücretlememiz farklılık gösterecektir.

MobilDeniz’den, DenizBank müşterisi olmanın akabinde kampanya zamanı boyunca, tüm yollardan avantajlı ihtiyaç kredisi oranları ile,  kredi kullanma hak sahibi olacaktır.

Denizbank öyle bir ihtiyaç kredisi veriyor ki! Bu rakamı duyduğunuzda aklınız çıkacak! 

MobilDeniz kanalından kullanacağınız krediler, diğer kanallarda elde edeceğiniz faiz avantajlarından, aylık %0,20 daha çok olacaktır (Misal diğer kanalda %1,19 faiz alan bir müşterimiz, MobilDeniz kanalında, %0,99 faiz görebilecektir).
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön