17 / 05 / 2024

Denizbank'tan günde 6 TL'ye işletmelere kredi fırsatı!

Denizbank'tan günde 6 TL'ye işletmelere kredi fırsatı!

Denizbank İşletme Kart ile esnafa günde 6 liradan başlayan ödeme ile 75 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor. Kredinin vadesi ise 36 ay. Denizbank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak konuyu değerlendirdi.



Denizbank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, banka olarak Türkiye’nin sürdürülebilir ekonomik ve sosyal gelişimi açısından esnafın ne kadar önemli bir noktada konumlandığının bilincinde olduklarını ifade etti. Bu anlayıştan yola çıkarak esnafın büyümesine destek olacak hizmetlere ağırlık verdiklerine dikkat çeken Koçak, "Bu bağlamda esnafın kredisi İşletme Kart’ta hazır dedik ve günde sadece 6liradan başlayan ödeme seçenekleri ile 75 bin TL’ye kadar, 36 aya varan vadelerle yeni bir kredi kampanyası başlattık" ifadelerini kullandı. 


500 LİRA MASRAFI VAR


Koçak, haziran ayı boyunca sürecek “Kredin Hazır” kampanyası ile esnafın ihtiyaçlarına göre isterlerse yüzde 1.29 faiz oranı ile 500 TL masraflı, isterlerse de  yüzde 1,39 faiz oranıyla masrafsız seçeneklerinden birini tercih edebildiğini söyledi. Koçak, "Üstelik öteleme opsiyonundan faydalanmak isteyenler Ramazan’da kullandıkları krediyi bayramdan sonra ödemeye başlayabiliyor. Esnafımızın, 81 ildeki 700 DenizBank şubesinde kredisi hazır. Tüm esnafımızı DenizBank şubelerimize bekliyoruz" diye konuştu.   


BÜYÜYEN ANADOLU'YA AVRUPA'DAN KAYNAK


Denizbank KOBİ  Bankacıalığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Kıoçak, Denizbank olarak büyük şehirlerin yanısıra Anadolu'da faaliyet gösteren işletmelere yönelik de hizmetlerinin bulunduğuna işaret ederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Banka olarak Büyüyen Anadolu’ya Kredi Kolaylıkları (BAKK) Programı kapsamında Avrupa Yatırım Bankası (EIB) ile kalkınmada öncelikli Türkiye’nin 43 ilindeki KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu finansmana erişim imkânlarını artırmaya yönelik uzun vade ve uygun faiz oranlı finansal çözümler sunuyoruz." 


YAZARKASA POST'A 62 ESNAF ULAŞTI


Koçak, 2013 yılında 62 bin esnafa ve işletmeye yazarkasa POS’u en uygun koşullarla ulaştırdıklarını söyledi. Koçak 'Seç Bakalım' kampanyası ile Vera Yazarkasa POS’u DenizBank’tan alanlara yüzde 1,19 faizle 50 bin liraya kadar 36 aya uygun vadelerle kredi imkânı sunduklarını ve dosya masrafı almadıklarını sözlerine ekledi.


İHTİYAÇ TESPİTİ ÖNEMLİ


Burak Koçak, DenizBank olarak amaçlarının bir yandan KOBİ’lerin finansman ihtiyaçlarına cevap verirken, bir yandan da günlük hayatlarında çeşitli avantajlar sağlayacak, hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunmak olduğunu dile getirdi. Koçak, "KOBİ’lere hem finansman hem de hizmetlerimiz  açısından daha fazla destek olabilmek amacıyla ürünlerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz. Ürünlerimizi geliştirirken KOBİ’lerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit ederek,  ihtiyaçlarına yönelik yeni ürün ve hizmet paketleri oluşturuyoruz" ifadesini kullandı.


YENİLENEBİLİR ENERJİYE DESTEK


Yenilebilir enerji yatırımlarına da önem verdiklerini kaydeden Denizbank Genel Müdür Yardımcıs Koçak, "TurSEFF kredisi finansmanı kapsamında katı atıktan enerji üretecek “yenilenebilir enerji” yatırım projeleri finanse ediyoruz bu sene bir projemizin Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası örnek başarı hikayeleri arasında yer alması önerildi" diye konuştu.


Akşam


Geri Dön