01 / 06 / 2024

günde 6 liraya kredi

günde 6 liraya kredi

Denizbank İşletme Kart ile esnafa günde 6 liradan başlayan ödeme ile 75 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor. Kredinin vadesi ise 36 ay. Denizbank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak konuyu değerlendirdi.

Ücretsiz sosyal konut projesine 3 günde 1000 başvuru! 6 Şubat'ta sona erecek!

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinde başvurular devam ediyor. 18 Aralık'ta başlayan başvurulara 3 günde 1000 kişi başvurdu. 

İç ve dış borçlara günde 1 milyar 646 milyon lira faiz ödüyoruz!

Ocak-ağustos döneminde, devlet iç ve dış borçlara günde ortalama 1 milyar 646 milyon 503 bin 343,77 lira faiz ödedi. TOGG fabrikası 22 milyar liraya mal olmuştu. Böylece ayda 2 TOGG otomobil fabrikasından daha büyük bir rakam faize gitmiş oldu.

Bu uygulamaya rağbet çoğalıyor! 6 günde 500.000 indirmeye ulaştı

OpenAI'nin ChatGPT uygulaması, bugünün 11 küresel pazara daha yayılmasından önce yalnızca ABD ve iOS olmasına rağmen muhteşem bir başlangıç ​​yaptı. Uygulama zekası sunucusu data.ai aracılığı ile yapılan yeni bir analize göre, uygulama lansmanından bu yana ilk altı günde yarım milyon indirmeyi çokta

Bir günde yüzde 9 değer kazanmıştı! Gümüş ne kadar olacak? Yükselecek mi düşecek mi? İşte son dakika gümüş fiyatları

Ekim ayının gelmesi ile altın ve gümüş fiyatları hızla yükselmeye başladı. Gram altın 1.000 TL sınırını geçerken gümüş fiyatları bir günde yüzde 9 değer kazandı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş düşecek mi, yükselecek mi? İşte son dakika gümüş alış satış fiyatları 6 Ekim 2022..

Tema İstanbul 2'de 6 günde 1000 konut satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen "Tema İstanbul 2’ projesi dahilinde 6 günde yaklaşık 3 milyar lira değerinde 1000 konutun satışı gerçekleşti. 

Esnafa yönelik hibe desteğine 2 günde 565 bin kişi başvurdu!

Esnaf için yapılan hibe desteğine vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. 2 günde toplam 565 bin vatandaş başvuru yaptı. 3 bin liraya 455 bin esnaf, 5 bin liraya 110 bin esnaf başvurdu. 1,4 milyon esnafa toplam 4,6 milyar lira verilecek.

50 günde 300 kişi binalarına sağlamlık raporu almak için başvurdu!

İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında İstanbul'da yaşanan büyük deprem korkusu nedeniyle Bağcılar'da bina dayanıklılık testine başvurular arttı. Deprem sonrasında geçtiğimiz 50 günde 300 kişi, bina sağlamlık raporu için Bağcılar Belediyesi'ne başvurdu.

Emlak Konut GYO'dan 15 günde 6.4 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Konut alanların 2 yıl ödeme yapmadığı, peşinatın yüzde 5’e çekildiği kampanyada 15 günde 6.4 milyar TL değerinde 5 bin 250 konut satışı gerçekleştirildi. 

Reza Zarrab aidatını ödemedi! Ebru Gündeş'e haciz geldi!

ABD’de yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans’taki 2 ofisinin aidatını ödemeyince, 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya çıktı. Yönetim icraya gitti. Haciz kararı, işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

TOKİ bitiremediği projeler için günde 56 bin TL tazminat ödüyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) hesaplarının ele alındığı TBMM KİT Komisyonu'nda, kurumun günde 56 bin lira tazminat ödediği ortaya çıktı. TOKİ tarafından 8 yılda ödenen tazminat 145 milyon liraya ulaştı.

İndirim kampanyası ile 6 günde 2 bin konut satıldı!

41 firmanın başlattığı konut satış kampanyasında ilk 6 günde 2 bin konut satıldı. Kampanyaya katılan firma sayısı 45'e çıktı...

Temaşehir Konya’da iki günde yüzde 70 satış yapıldı!

Temaşehir Konya projesinde satışlar 6 Ağustos’ta başladı. Emlak Konut’un Konya Meram’da gelir paylaşım modeliyle inşa ettiği projede iki günde yüzde 70 oranında satış gerçekleşti.

Bingöl'de Hayvan pazarı projesi 250 günde tamamlanacak!

Yeni çevre yolu üzerinde 6 bin 400 metrekare alan üzerine yapılacak Canlı Hayvan Pazarı 250 günde tamamlanacak.

günde 6 liraya kredi Haberi

günde 6 liraya kredi

Denizbank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, banka olarak Türkiye’nin sürdürülebilir ekonomik ve sosyal gelişimi açısından esnafın ne kadar önemli bir noktada konumlandığının bilincinde olduklarını ifade etti. Bu anlayıştan yola çıkarak esnafın büyümesine destek olacak hizmetlere ağırlık verdiklerine dikkat çeken Koçak, "Bu bağlamda esnafın kredisi İşletme Kart’ta hazır dedik ve günde sadece 6liradan başlayan ödeme seçenekleri ile 75 bin TL’ye kadar, 36 aya varan vadelerle yeni bir kredi kampanyası başlattık" ifadelerini kullandı. 


500 LİRA MASRAFI VAR


Koçak, haziran ayı boyunca sürecek “Kredin Hazır” kampanyası ile esnafın ihtiyaçlarına göre isterlerse yüzde 1.29 faiz oranı ile 500 TL masraflı, isterlerse de  yüzde 1,39 faiz oranıyla masrafsız seçeneklerinden birini tercih edebildiğini söyledi. Koçak, "Üstelik öteleme opsiyonundan faydalanmak isteyenler Ramazan’da kullandıkları krediyi bayramdan...