12 / 05 / 2024

Denizİstanbul projesi satışta! Deniz İstanbul nerede? 

Denizİstanbul projesi satışta! Deniz İstanbul nerede? 

Firma: Keleşoğlu

Keleşoğlu inşaat imzasıyla inşa edilen İstanbul'un ilk ve tek sahil kasabası Denizİstanbul projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...



İstanbul’un Marinalı Kasabasının tüm etapları gibi, Marina Rezidans’ta da, huzurlu yaşam, kaliteli ürünler ve yenilikçi anlayış devam etiriyor. Zengin sosyal donatıları, 7/24 güvenlik hizmeti ve Marina’ya 2 dakika yürüme mesafesi uzaklıkta konumlanıyor.

Denizİstanbul projesi satışta! Deniz İstanbul nerede? 

Deniz İstanbul 30.600 metrekare arsa alanında 12 adet blok olarak yükseliyor. Ayrıca Denizİstanbul sahil kasabasındaki konutların yüzde 8‘i 1+1, yüzde 15‘i 2+1, yüzde 60‘ı 3+1, yüzde 12′si 4+1 ve yüzde 5′i 5+1 olarak planlandı.

Proje sosyal alanlarıylada dikkat çekiyor. Açık kapalı yüzme havuzları, Sauna, Bar, Tenis kortu, Masa tenisi, Sinema Odası, PlayStation Odası, Squash, gibi birçok özellik sosyal alan yer alıyor.

Denizİstanbul projesi satışta! Deniz İstanbul nerede? 

DENİZ İSTANBUL PROJESİ NEREDE?

Silivri’den Tuzla’ya uzanan 55 kilometrelik kıyı şeridi içerisinde 1,5 kilometre sahil avantajı bulunan Denizİstanbul, 1.500 dönüm arazi üzerinde İstanbul’un ilk ve tek sahil kasabası olarak hayata geçiyor.

Deniz İstanbul projesi, "Adres: Marmara Mah. Ulusum Cad. No: 4/1 Yakuplu Sahil / İSTANBUL" da konumlanıyor.

Deniz İstanbul projesi; İstanbul Havalimanı'na 35 dakika, Atatürk Havalimanı'na 20 dakika, Metrobüs'e 7 dakika mesafe de yer alıyor.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

Ala Saklıbahçe yarısı peşin 12 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje!


Geri Dön