29 / 04 / 2024

Denizli'nin çehresi üçgen projeyle değişecek!

Denizli'nin çehresi üçgen projeyle değişecek!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve Denizlililerin heyecanla beklediği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve Denizlililerin heyecanla beklediği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. İzmir,  Ankara  ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Meydanı rüya projeyle muhteşem bir esere dönüşecek.


RAHAT VE MODERN


Projenin hayata geçirilmesiyle, şehir içi ve şehirler arası ulaşımda kritik noktada bulunan Üçgen'in yoğun trafiğinden eser kalmayacak. Hafriyat ve kazı işlemleri sürdürülen projenin Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları tamamlandı. Viyadük ayaklarının temel kazıkları ile kapalı kesit kazık imalatlarının yapılmasının ardından ard germe imalatlarına başlanacak. Çalışmaların büyük bir hızla devam ettiği Üçgen Köprülü Kavşakları tamamlanmasının ardından yeni ve modern görünümüyle Denizli'nin yüz akı olacak. Üçgen Köprülü Kavşakları projesini yakından takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, projenin tamamlanması ile birlikte ülke çapında ses getirecek bir hizmete daha imza atacaklarını ifade etti. Zolan, "Güvenli, rahat ve modern bir hizmet sunmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön