16 / 05 / 2024

denizli üçgen proje

denizli üçgen proje

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve Denizlililerin heyecanla beklediği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi için yeni tarih belli oldu. Söz konusu proje Bekilli ilçesinde yükselecek.

TOKİ Denizli projesini bekleyenlere müjde! Tek bir ilçeye 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesinin ihalesi yarından sonra gerçekleştirilecek. 200 adet konutun yer aldığı proje Bekilli'de yükselecek.

TOKİ Denizli projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 497 konutluk yeni proje için bu tarihe aman dikkat!

TOKİ Denizli projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... 497 konutluk yeni proje için bu tarihe aman dikkat... İşte TOKİ Denizli 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 497 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 497 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ'den Denizli'ye tam 1.709 konutluk 5 yeni proje geliyor! Tarihler peş peşe açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de 1.709 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. TOKİ Denizli projesi için tarihler peş peşe açıklandı... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferruh Genç Yapı Proje İnşaat Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Genç ve Ferruh Genç ortaklığında kuruldu.

Gen Proje Yönetimi ve Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gen Proje Yönetimi ve Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Buse Öngen tarafından kuruldu.

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Genç tarafından kuruldu.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Gen Mimari Tasarım Plan Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Mimari Tasarım Plan Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aygen Taşkıran Özdemir tarafından kuruldu...

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

10. Betonik Fikirler Proje Yarışması'nın başvuruları başladı!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın, genç fikirleri desteklemek amacıyla düzenlediği "Betonik Fikirler Proje Yarışması" bu yıl "Yapıda Dijital Dönüşüm" temasıyla onuncu kez gerçekleşiyor. Yarışmaya son başvuru tarihi 28 Şubat...

denizli üçgen proje Haberi

denizli üçgen proje


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve Denizlililerin heyecanla beklediği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Meydanı rüya projeyle muhteşem bir esere dönüşecek.


RAHAT VE MODERN


Projenin hayata geçirilmesiyle, şehir içi ve şehirler arası ulaşımda kritik noktada bulunan Üçgen'in yoğun trafiğinden eser kalmayacak. Hafriyat ve kazı işlemleri sürdürülen projenin Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları tamamlandı. Viyadük ayaklarının temel kazıkları ile kapalı kesit kazık imalatlarının yapılmasının ardından ard germe imalatlarına başlanacak. Çalışmaların büyük bir hızla devam ettiği Üçgen Köprülü Kavşakları tamamlanmasının ardından yeni ve modern görünümüyle Denizli'nin yüz akı olacak. Üçgen Köprülü Kavşakları projesini yakından takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı...