10 / 05 / 2024

Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı

Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı

Türkiye Tek Yürek Kampanyası’nda yapılan bağışların vergiden düştüğü yönündeki iddialara Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan açıklama geldi. Peki Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu?



Gelir İdaresi Başkanlığı, Türkiye genelinde vergi ile ilgili işlemleri yürütmekle sorumlu olan bir kurumdur. Bu işlemler arasında vergi  beyannamelerinin kabul edilmesi, vergi denetimi, vergi tahsilatı, vergi iadesi, mükellef hakları gibi konular yer alır. Ayrıca, Gelir İdaresi Başkanlığı vergi sistemi ile ilgili olarak eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri de yürütmektedir.

Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın amacı, Türkiye'de vergi kültürünü geliştirmek, vergi ödemelerinin doğru ve zamanında yapılmasını sağlamak, mükellef haklarını korumak ve vergi idaresi ile mükellefler arasında güvenilir bir iletişim kurulmasını sağlamaktır.

İstanbulkart sahibi iseniz bu habere dikkat! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Tarihi kaçırmayın

Off... offf.. O marketten allah allah dedirten indirim! et 100 TL'nin altına indi! Bu adamlar çıldırmış olmalı!

Bu şartları taşıyorsanız müjde! Her ay 6000 TL alacaksınız!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön