27 / 07 / 2024

Deprem bölgesindeki öğretmenler dikkat! Atama sonuçları belli oldu! Hemen kontrol edin! 

Deprem bölgesindeki öğretmenler dikkat! Atama sonuçları belli oldu! Hemen kontrol edin! 

Öğretmenler dört gözle deprem bölgesi için atama sonuçlarını beklerken, bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Geçtiğimiz gün bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, her sene öğretmen ataması yapıldığına dikkat çekti. 

Bakan Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim yılında bahar dönemi öncesi öğretmen ataması yapılacağını duyurdu ve "Cumhurbaşkanımız, öğretmen atamasında gerekli adımların atılacağını taahhüt etti. Bu yıl yine bir atama takvimi oluşacak" açıklamasını yaptı. 

Deprem bölgesindeki öğretmenler dikkat! Atama sonuçları belli oldu! Hemen kontrol edin! 

Bakan Yusuf Tekin, söz konusu açıklamasında İlave atamaya Milli Eğitim Bakanlığı'nın tek başına karar vermediğine vurgu yaparak, "Arkadaşlarımız endişe etmesinler" ifadelerine yer verdi. 

Ayrıc, deprem bölgesine yeni atanan öğretmenlerimizin barınma sorunu yaşayacaklarını varsayadıklarını aktaran Bakan Tekin, İç İşleri Bakanlığı'nın AFAD üzerinden öğretmen konaklama taleplerinin tamamını karşılayacaklarına dair söz verdiğine dikkat çekti. 

Tekin, konuya ilişkin açıklamasını "İç İşleri Bakanlığımız ilk etapta 9 bin civarında konteyner sağlayacağını taahhüt etti. Bölgede çalışacak öğretmenlerimizin bu sorunu da böylece çözmüş olduk" ifadelerini kullanarak tamamladı. 

Bahçeli'den emeklilere son dakika müjdesi: Maaşlara 8 bin 77 TL'lik seyyanen zam yapılsın!

Depremlerden etkilenen Malatya'da 103 bin 19 konut inşa edilecek! 

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

Türkiye’de işsiz sayısı 8 milyon 567 kişiye ulaştı!


Geri Dön