04 / 05 / 2024

Deprem, ekonominin can damarı limanları da vurdu!

Deprem, ekonominin can damarı limanları da vurdu!

Türkiye bir kez daha deprem felaketiyle güne uyanırken, sarsıntının yarattığı tahribat da yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde meydana gelen depremde, sadece bini aşkın can kaybı ve binlerce yaralı bilgisi gelirken, ekonominin can damarı limanlarda da hasara yol açtığı



Limak Şirketler Grubu yetkilileri, oluşan hasarla ilgili tespit çalışmalarının devam ettiğini ve limanı kısa sürede yeniden işler hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Deprem, ekonominin can damarı limanları da vurdu!

Limak Şirketler Grubu tarafından yapılan açıklamada, Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ili etkileyen deprem sebebiyle grup şirketlerinden Limakport İskenderun rıhtımındaki son duruma ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, ”Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen deprem nedeniyle Grup şirketlerimizden Limakport İskenderun rıhtımında kısmi hasar meydana gelmiş olup, konteynırların bir kısmı zarar görmüştür ancak herhangi bir can kaybı söz konusu değildir. Tesislerimizde hasar tespit çalışmaları tüm hızıyla devam etmekte olup, gerekli önlemler acilen alınmaktadır. Grup olarak bölgedeki tüm çalışma arkadaşlarımız ve onların yakınlarıyla iletişim halindeyiz. Bunun dışında ayrıca tüm imkanlarımız ile bu büyük felaketten zarar gören halkımızın yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Deprem bölgesinin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli destek ve yardımın sağlanması için ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile irtibat halindeyiz” ifadeleri yer aldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön