04 / 05 / 2024

Deprem korkusu vatandaşların ev anlayışını değiştirdi!  Depremi yüzde 85 daha az hissettiren bu evlere talep arttı!

Deprem korkusu vatandaşların ev anlayışını değiştirdi!  Depremi yüzde 85 daha az hissettiren bu evlere talep arttı!

Dünya genelinde yaşanan felaketler insanların yaşam alanlarına büyük zarara veriyor. Felaketlerde hasar alma olasılığının daha yüksek olduğu klasik evler yavaş yavaş boşaltılmaya başlandı. Deprem korkusu insanların ev anlayışını değiştirdi.



ÇELİK KONSTRÜKSİYONLU EVLER DEPREMİ YÜZDE 85 DAHA AZ HİSSETTİRİYOR!

Çelik evlerin, geleneksel yöntemlerle inşa edilen evlere göre daha avantajlı olduğunu belirten Kaptanoğlu, “Çelik evler, rüzgar, deprem, kar, yangın gibi dış faktörlere meydan okuyor. Örneğin çelik evler, geleneksel yapılara göre yüzde 60 daha hafif yapısı ile depremlerin etkisini yüzde 85 daha az hissettiriyor. '' dedi.


45 İLA 60 GÜNDE TESLİM...

Protas Çelik Yapı Sistemleri Yönetim Kurulu üyesi Fatih Gebel Şu ana kadar tasarladıkları 272 projenin 126’sını teslim ettiklerini söyledi. 

 ''Tek katlı yapılarda 45 günde, dubleks yapılarda ise 60 günde anahtar teslim yapıyoruz. Evler, müşterimizin talebi doğrultusunda yapı denetim, belediye ve odalar için ruhsat ve onay almaya hazır oluyor.” diyen Protas Çelik Yapı Sistemleri Yönetim Kurulu üyesi Fatih Gebel  bu evlerin konforlu ve sağlıklı olduğuna da ayrıca dikkat çekti. 

Prefabrik ev meraklılarının dikkatine! 80 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte prefabrik ev fiyatları!

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

O ilde 24 ay taksitle 3+1 ve 4+1 konut satılıyor! Ev alacaklara fırsat!

Geri Dön