30 / 04 / 2024

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy'dan son dakika 8.0 büyüklüğünde deprem uyarısı! İki şehri işaret etti!

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy'dan son dakika 8.0 büyüklüğünde deprem uyarısı! İki şehri işaret etti!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy'dan son dakika 8.0 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Şükrü Ersoy, açıklamasında iki şehri işaret etti...



Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü tarafından diri fay haritası güncellenirken, gözler de deprem uzmanlarına çevrildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, A Haber ekranlarında önemli açıklamalar yapan Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy çok önemli detaylara da değindi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy söz konusu haritayı yorumlarken 8.0 büyüklüğünde deprem olabilme potansiyeli olan alanı da açıkladı.

Yine paylaşılan bilgilere göre, Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy ayrıca açıklamasında iki kente dikkat çekti. 

Ahaber'de yer alan habere göre, Türkiye diri fay haritası risk altındaki 45 şehir ve 110 ilçeyi işaret ediyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, söz konusu haritada 485 diri fay hattı mevcut. Ayrıca yine verilen bilgilere göre, bu fay hatları 5,5 üzeri büyüklükte deprem üretebilme potansiyeli de taşıyor.

MTA'nın güncellenen haritasından sonra A Haber ekranlarında önemli açıklamalar yapan Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy açıklamasında depremin büyüklüğüne de değindi.

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy dan son dakika 8.0 büyüklüğünde deprem uyarısı! İki şehri işaret etti!

5,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM POTANSİYELİ 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, burada görülen her çizginin 5.5'ten büyük bir deprem oluşturma potansiyeline sahip olduğu kaydedildi.

ÜLKEMİZİN HER YERİ DEPREM BÖLGESİ

Şükrü Ersoy açıklamasında 1992 yılında hazırlandığını ve 2012 yılında bitirildiğini ama sürekli olarak güncellendiğini kaydeden Şükrü Ersoy, Türkiye'nin depremden etkilenmeyecek hiçbir yeri olmadığını, Türkiye'nin her yerinin deprem bölgesi olduğunu söyledi.


BÜYÜK DEPREMLERE GEBE FAYLAR VAR

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy açıklamasında Türkiye'nin deprem tehlikesinin giderek arttığını belirterek, büyük depremlere gebe bir sürü fay olduğunu ve bunlardan bir tanesinin de Marmara bölgesi olduğunu söyledi.

8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLUŞTURABİLİR

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy açıklamasında ayrıca Kuzey Anadolu fayından kaynaklı bir deprem tehlikesi olduğunu belirterek, bu fayın 8.0 büyüklüğüne kadar bir deprem oluşturabileceğini söyledi.

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy dan son dakika 8.0 büyüklüğünde deprem uyarısı! İki şehri işaret etti!

2 KENTİ İŞARET ETTİ

Şükrü Ersoy açıklamasında 1999 depremlerinin yaşandığı Kocaeli ve Düzce zonunun uzun seneler bir deprem oluşturmayacağını belirterek, belecekte bekledikleri Marmara Depremi'nin İzmit Körfezi'yle Tekirdağ açıklarında bir bölgede oluşabileceğini kaydetti.

Açıklamasında Güney Marmara'da da deniz içinde de faylar olduğunu belirten Şükrü Ersoy, buralarda da büyük depremler olabileceğini belirterek, yeni fayların ortaya çıktığını söyledi. Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy açıklamasında Çanakkale ile Muğla arasında uzun senelerdir deprem olmadığını ve burada da hazırlıklı olmak gerektiğini sözlerine ekledi.

.

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

Borcu olanlara son dakika müjdesi! Garanti BBVA 0,99 faizle kredi verecek!

Piyasanın kurdundan flaş altın açıklaması geldi! O tarihte parası olan bile alamayacak!


Geri Dön