14 / 05 / 2024

Depreme karşı güçlendirmenin önündeki engeller için çalıştay gerçekleştirilecek!

Depreme karşı güçlendirmenin önündeki engeller için çalıştay gerçekleştirilecek!

Deprem Güçlendirme Derneği'nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteği ile 30 Mayıs'ta "Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü" başlıklı çalıştay gerçekleştirilecek.



DEPREME KARTŞI GÜÇLENDİRMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER!

DEGÜDER tarafından yapılan açıklamaya göre, İTÜ Süleyman Demirel Konferans Merkezi'nde çalıştay düzenlenecek.

Çalıştayda "Yerel Yönetimler ve Güçlendirme" konusu hayata geçirilecek. Etkinlikte Türkiye'deki riskli konuların güçlendirilmesinin önemi ve güçlendirmenin önündeki idari ve hukuki engellerin kaldırılması ile ilgili değerlendirmeler yapılacak.

Çalıştayda, DEGÜDER Başkanı Sinan Türkkan, Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden Prof. Dr. Ali Hepşen, İTÜ'den Prof. Dr. Alper İlki, ODTÜ’den Prof. Dr. Erdem Canbay ile DEGÜDER Başkan Yardımcısı Suat Yıldırım konuşma yapacak.

Güçlendirmeyle ilgili olarak her konu ele alınacakken, ilçe belediye başkanları, başkan yardımcıları, müdürler, mühendisler, İBB'nin ilgili iştiraklerinin yetkilileri, kamu kurumlarının bölge müdürleri ve temsilcileri, mühendislik ve müşavirlik firmaları ile ilgili STK'lar ve şirketlerin temsilcileri de katılım sağlayacak.


Geri Dön