28 / 08 / 2024

Depremin maliyeti ortaya çıktı! Bahsedilen rakam dudak uçuklattı

Depremin maliyeti ortaya çıktı! Bahsedilen rakam dudak uçuklattı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde Türkiye'nin 10 şehrinde büyük can ve mal kayıpları olmuştu. 1 ayı geçen zaman zarfından sonra geride kalan enkazın  maliyetinin ne kadar olacağı merak ediliyordu. BM o miktarı açıkladı.



Ekonomik bilanço, bir işletmenin veya kişinin belli bir dönemdeki finansal durumunu ve performansını gösteren bir tablodur. Bu tablo, varlıklar, borçlar ve özkaynaklar dahil olmak üzere işletmenin finansal durumunu yansıtan verileri içerir.

Ekonomik bilanço, varlıkların kaynaklarını ve borçların kaynaklarını gösteren bir denklem olan aktif-pasif denklemi temel alınarak hazırlanır. Bu denklemde, aktiflerin toplam değeri, pasiflerin ve özkaynakların toplam değerine eşit olmalıdır.

Depremin maliyeti ortaya çıktı! Bahsedilen rakam dudak uçuklattı

Bu nedenle, bir ekonomik bilanço, bir işletmenin varlıklarının neler olduğunu, borçlarının neler olduğunu ve işletmenin özkaynaklarının ne olduğunu gösterir.

Ekonomik bilanço, bir işletmenin finansal sağlığı hakkında önemli bilgiler sağlar ve yatırımcılar, kredi verenler ve finansal analistler tarafından sıkça kullanılır. İşletmeler, belirli dönemlerde düzenli olarak ekonomik bilanço hazırlamakla yükümlüdürler.

A101'den devrim gibi fiyatlar! Hemen bu listeye bakın! Pirinç 30,90 TL, El Mikseri 299,00 TL! 07 Mart 2023 fiyat listesi

Hükümetten flaş adım! İşte kimsenin bilmediği detay! Her ay 2604 TL maaş alabilirsiniz

Happy Center'da fiyatlar dibi gördü! Diş macunu 59.95 TL, Bulaşık deterjanı 84.95 TL! 07 Mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön