02 / 05 / 2024

Dev bankadan kaçış hızlandı iddiası

 Dev bankadan kaçış hızlandı iddiası

İflas edecek söylentileri uluslararası piyasaları çalkalayan İsviçre bankası Credit Suisse'nin özel bankacılık müşterilerinin bankadaki paralarını çektikleri ileri sürüldü.



Batacak mı, batmak için fazla büyük olduğu için kurtarılacak mı tartışmalarının odağındaki İsviçreli banka Credit Suisse'in iflas edebileceği iddiası piyasaları çalkalamaya devam ediyor. Zor durumda olduğu ileri sürülen bankadan özel bankacılık müşterilerinin bir kısmının paralarını çektikleri iddia edildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; birçok milyarder, bankadaki servetlerini riske atmamak için paralarını çekmeye başladı. Asya ve Ortadoğu'nun dolar milyonerlerinin paralarını çektikleri belirtilirken bankanın özel müşteri bölümünde uzun kuyrukların oluştuğu belirtiliyor.

"Çalışanlar güvence vermeye çalışıyor"

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön