18 / 05 / 2024

Dev bankadan peş peşe şok iddalar! Emtia patlayacak, petrolde ralli başlayacak!

Dev bankadan peş peşe şok iddalar! Emtia patlayacak, petrolde ralli başlayacak!

Finansal yatırımcı küresel çapta parasını bu sene nerede değerlendireceğini araştırırken, dünyanın en büyük bankalarından Goldman Sachs’tan çok önemli bir açıklama geldi. Peki bu dev banka, 2023 senesi için hangi yatırım araçları için iddialı konuştu?



Dünyayı kıskacına alan enflasyon, artık para kazanmak bir yana, elindekini eritmeme kaygısındaki yatırımcının pek çok alanda birden araştırma yapmasına neden oluyor.

Peki yatırımcı bu sene hangi alanlarda kar edebilir? İşte çokuluslu ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, bu sene yatırımcının yüreğini hoplatacak bir açıklama yaptı ve 2023 senesinin ‘emtia’ yılı olacağını iddia etti.

Dev bankadan peş peşe şok iddalar! Emtia patlayacak, petrolde ralli başlayacak!

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Goldman Sachs Emtia Birimi Başkanı Jeff Currie, 2023 senesinde en güçlü görünüme sahip varlık sınıfının emtia olduğunu olduğunu iddia etti.

Ekonomik koşullar ile envanter seviyeleri nedeniyle bu yılın emtialar için görünüm oldukça parlak göründüğünün altını çizen Currie, emtiaların 2023 senesinde varlık sınıfları arasında en güçlü görünüme sahip olduğunu vurguladı.

Goldman Sachs Emtia Birimi Başkanı Jeff Currie, makroekonomik şartlar ile düşük envanter seviyeleri nedeniyle 2023 senesi emtia için görünüm oldukça parlak” diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön