06 / 05 / 2024

Dev bankadan şok altın tahmini! Altında bu seviye kırılırsa... Hiç kimse bunu söylememişti! 

Dev bankadan şok altın tahmini! Altında bu seviye kırılırsa... Hiç kimse bunu söylememişti! 

Son zamanlarda dalgalı seyreden altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki altın yükselir mi? Ons altın yükselecek mi, düşecek mi? İşte ayrıntılar...



Saxo Bank Emtia Strateji Müdürü Ole Hansen, "Rusya’ya karşı yaptırımlar var, ABD de stratejik rezervler kullanıyor. Bu kullanımı bir noktada bırakabilirler. Genel olarak jeopolitik belirsizlikler yaşanıyor" açıklamasında bulundu ve derin bir resesyon yaşanabileceğinin altını çizerek güçlü bir doların fiyatları etkileyebileceğin belirtti. Hansen, brent petrol için beklentilerinin 95-115 dolar arasında olduğunu da dile getirdi. 

Dev bankadan şok altın tahmini! Altında bu seviye kırılırsa... Hiç kimse bunu söylememişti!  

Son zamanlarda dalgalı seyreden altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altının yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Saxo Bank Emtia Strateji Müdürü Ole Hansen, altın fiyatlarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Peki altın yükselir mi? Ons altın yükselecek mi, düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Değerli metal tarafında altının şu anda 1729 dolar seviyesinde destek bulduğuna dikkat çeken stratejist, bu seviyenin kırılması durumunda 1.960 dolar seviyesinden bahsedilebileceğine dikkat çekti. Ancak doların güçlenmesine rağmen yukarı yönlü bir hareket görülebileceğini de belirtti. 

Dev bankadan şok altın tahmini! Altında bu seviye kırılırsa... Hiç kimse bunu söylememişti!  

"Piyasa aslında hisse senedi tarafındaki belirsizliklere olumlu tarafta tepki vermeye çalışıyor" diyen Hansen, güblü bir dolar olduğuna ve ABD'de tahvil faizlerinin arttığına vurgu yaptı. 

Altın ile ilgili dikkat edilmesi gereken bir konu olduğunu aktaran Hansen, "Altınla alakalı dikkat edilmesi gereken konu piyasanın düşük enflasyona inanıp inanmayacağı. Fed bu konuda başarılı olup olmayacağı konusunda piyasaların düşüncesi altını ciddi şekilde etkileyecektir" açıklamasında bulundu. 

Gram altında bu şekilde canınız yanacak! Son bir gün! Piyasa Kahini İslam Memiş düğmeye bastı

Yastık altında 1 eurosu bile olanlar çabuk baksın! Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? 25 Ağustos 2022 euro kuru

Dolarla ilgili flaş gelişme! Az önce rakamlar açıklandı! Yarın dolar ne olacak? Son dakika dolar kuru


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön