05 / 05 / 2024

Dev kripto borsasında kritik gelişme! Binance’e ambargo uyguluyor!

Dev kripto borsasında kritik gelişme! Binance’e ambargo uyguluyor!

Dev kripto borsasında kritik gelişme yaşandı. Coinbase, Binance'in kendi stablecoin'ini askıya aldı. Coinbase, BUSD alım-satım çiftini listelemeyi bıraktı. İşte haberin detayları…



KRİPTO PARA BORSASINDA ÖNEMLİ BİR GELİŞME YAŞANDI

Coinbase, SEC’in açıklamasından sonra BUSD alım-satımını askıya alan ABD merkezli ilk büyük borsa olarak dikkat çekti. Coinbase tarafından verilen bu karar, stablecoin’leri ele alan düzenleyici incelemeleri için önemli bir gelişme olarak yorumlandı.

2019’DAN BERİ COİNBASE’DE İŞLEM GÖREN BİR STABLECOİN OLMASIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Bilmeyenler için stablecoin’leri açıklamakta fayda var: Kripto para dünyasındaki oynaklığı azaltmak için ABD doları gibi çeşitli varlıklara sabitlenen kripto para birimleri olarak bilinir. BUSD, Paxos Trust Company tarafından geliştirilen ve 2019’dan beri Coinbase’de işlem gören bir stablecoin olmasıyla dikkat çekiyor. Ancak Coinbase’de askıya alınması yatırımcıları endişelendirdi.

BUSD ALIM-SATIM ÇİFTİ 13 MART’TAN İTİBAREN COİNBASE’DE OLMAYACAK

SEC tarafından paylaşılan açıklamaya göre BUSD, ABD’nin stablecoin listeleme standartlarını yerine getiremiyor. Paxos’un BUSD’yi federal menkul kıymetler yasaları uyarınca SEC’e kaydettirmesi gerekiyordu lakin geliştirici firma, menkul kıymet olmadığını ileri sürdü ve BUSD’yi kaydetmedi. Konuyla ilgili henüz Binance’den açıklama gelmediği öğrenildi. Ancak BUSD alım-satım çiftinin 13 Mart’tan itibaren Coinbase’de mevcut olmayacağı netlik kazandı.

 Dev kripto borsasında kritik gelişme! Binance’e ambargo uyguluyor!

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Coinbase’ın Binance’in kendi stablecoin’i olan Binance USD (BUSD) alım-satım çiftini askıya alacağını açıklaması büyük etki yarattı.

Kripto parası olanlar dikkat! Balinalarda hareketlilik başladı! İşte fiyatı artan altcoinler!

IMF'den son dakika kripto para uyarısı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön