29 / 04 / 2024

IMF'den son dakika kripto para uyarısı!

IMF'den son dakika kripto para uyarısı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), kripto para birimleri konusunda dokuz adımlık bir eylem planı geliştirdi. IMF, kripto para birimleri ile ilgili önemli bir uyarı yayınladı.



Her geçen gün büyüyen kripto para piyasası sadece büyük yatırımcıların değil birçok kişinin de rahatlıkla yatırım yapabileceği bir piyasa haline geldi. Daha sonra El Salvador gibi ülkeler Bitcoin'i resmi para birimi yaptılar. Uluslararası Para Fonu (IMF), bu duruma karşı hem bu ülkeler hem de üye ülkeler için dokuz eylem planı hazırladı. Gelin haberin detaylarına birlikte göz atalım.

 IMF den son dakika kripto para uyarısı!

IMF, KRİPTO PARA KARŞISINDA DİKKATLİ OLMAK GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ!

Konu, G20 maliye bakanlarının bir araya geldiği Hindistan zirvesinde gündeme geldi, ancak bir IMF uyarısının ardından devam etti. Üye devletlere ana tavsiye, para politikası çerçevelerini güçlendirmeleri ve kripto varlıklara resmi para birimi veya yasal takas statüsü vermeyerek parasal egemenliği ve istikrarı sürdürmeleriydi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön