28 / 04 / 2024

Elinde 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Kritik gelişme sonrası euro bu kadar oldu

Elinde 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Kritik gelişme sonrası euro bu kadar oldu

Euro yatırımcıları ve elinde 1 eurosu bile olanların merakla beklediği kritik gelişme perşembe günü gerçekleşti. Kritik gelişmeden sonra euro yükselişe geçti. Peki euro ne kadar oldu?



Perşembe günü Avrupa Merkez Bankası kritik faiz kararını açıkladı. Kritik karar sonrasında euronun ne kadar olduğunu merak edenler euro ne kadar oldu? sorusunun yenıtını eraştırıyor. Elinde 1 eurosu bile olanları yakından ilgilendiren kritik karar sonrasın euro yükselişe geçti. Peki euro ne kadar oldu? Hemen bakın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön