09 / 05 / 2024

Dev otomobil markası satış rekoru kırdı! Yeni fiyat listesi de yayınladı

Dev otomobil markası satış rekoru kırdı! Yeni fiyat listesi de yayınladı

Ülkemizde araç satış piyasasının sürekli hareketli bir durumda. DS Automobiles, Yılın ilk altı ayında 2 bin 137 adetlik premium otomobil satışıyla Türkiye tarihindeki en yüksek ilk yarı satış performansını yakaladı. DS Automobiles'in yeni fiyat listesi de yayınlandı.



YENİ DS 4 VE DS 7
DS Automobiles'ın yükselen satış grafiğine bakıldığı zaman her biri kendi segmentinin iddialı oyuncusu olan model ailesi etki oldu. Markanın, 2022'nin sonunda pazara sunduğu yeni DS 4, haziran ayında elde ettiği 241 adetlik satışla segmentinin ikincisi oldu. Ayrıca ikinciliğini koruyan DS 4, ilk altı ayda 856 adetlik satış gerçekleştirerek, segmentinden yüzde 31,2 pay sahibi oldu.

DS 7 EN ÇOK TERCİH EDİLEN İKİNCİ SUV MODEL
DS Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, bu yıl marka olarak ciddi bir ivmelenme yakaladıklarını ifade ederek, "Geçen yılın sonunda pazara sunulmasına rağmen DS 4, Türkiye pazarının büyük beğenisini kazandı. DS 4 çok hızlı şekilde müşterilerin tercihleri arasına girdi ve segmentinde ikinci sıraya yükseldi. Aynı şekilde DS 7 de segmentinde ikinci sırada yer alıyor" dedi.


Geri Dön