13 / 05 / 2024

Dev şirketten işe alım ilanı! Başvurular bugün başladı

Dev şirketten işe alım ilanı! Başvurular bugün başladı

Yassı çelik üreten entegre tesisi İsdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli olarak görev yapmak üzere işe alım yapacağını açıkladı. İşte başvuru şartları ve başvuru tarihi...



İşe alım için aranan şartlar neler?

Yassı çelik üreten entegre tesisi İsdemir, başvuracak adaylarda, meslek liselerinin elektrik/elektronik, endüstriyel otomasyon, makine teknolojisi, metal teknolojisi, metalürji teknolojisi, bilişim teknolojileri, motorlu araçlar teknolojisi ve meslek yüksekokullarının elektrik-elektronik/enerji, endüstriyel otomasyon, makine teknolojisi, metal teknolojisi, metalürji teknolojisi, bilgisayar teknolojileri alanlarından mezuniyet şartı arıyor.

Adaylarda ayrıca, başvuru yaptıkları tarih itibarıyla 18-25 yaş aralığında olma ve askerliğini yapmaya engeli bulunmama, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygunluk ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlığın bulunmaması şartı aranıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön