13 / 05 / 2024

Devlet Bankalarından müjde gibi kredi kampanyası!

Devlet Bankalarından müjde gibi kredi kampanyası!

Yıl sonu kredi kampanyaları merak edilirken kamu bankalarından dev bir hamle geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ucuz kredi kampanyalarını duyurdular. Konut, taşıt, ihtiyaç kredilerinde yıl sonu faiz sürprizleri belli oldu.



Türkiye'de bankalardan kredi çekmek cazip bir seçenek olmaktan çıktı. Özel bankalar müşterilerine kredi kullandırırken el yakan yüksek faiz politikası uygulamaya devam ediyorlar. Aslında bu bankalar kredi kullandırmaktan taraf değiller. Müşterilerine kredi vermemek için yüksek faizler belirleniyor. Bu da önemli bir finansal sorun meydana getiriyor. Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ise bu duruma karşı oldukça özel bir hamlede bulundular. Müşterilere düşük faiz ile kredi vermeye başlayan kamu bankaları tarafından yıl sonu kredi kampanyaları açıklandı. 

PARAYA İHTİYACI OLANLAR DÜŞÜK MALİYETLE KREDİ ÇEKEBİLİYORLAR

Devlet Bankalarından müjde gibi kredi kampanyası!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından açıklanan kampanyalar ile vatandaşlar her türlü nakit ihtiyaçlarını bu bankalardan karşılayabiliyorlar. Konut satın almak isteyenlere konut kredisi, otomobil sahibi olmak isteyenlere taşıt kredisi, her türlü nakit ihtiyacı olanlara da ihtiyaç kredisi veriliyor. Üstelik bu krediler şu anda bankacılık piyasasının ortalamalarının altında faiz oranlarıyla veriliyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön