28 / 07 / 2024

Devlet Bankalarından müjde gibi kredi kampanyası!

Devlet Bankalarından müjde gibi kredi kampanyası!

Yıl sonu kredi kampanyaları merak edilirken kamu bankalarından dev bir hamle geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ucuz kredi kampanyalarını duyurdular. Konut, taşıt, ihtiyaç kredilerinde yıl sonu faiz sürprizleri belli oldu.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Kamu bankaları konut sektörünü desteklemek ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşları teşvik etmek amacıyla konut kredisi kampanyalarında ortak bir faiz politikası uyguluyorlar. Buna göre müşteriler aylık yüzde 1,29 faizle konut kredisi kullanabiliyorlar. 120 ay vadeli 750 Bin TL konut kredisi çeken müşteriler Ziraat Bankası'na, Halkbank'a ve Vakıfbank'a aylık 12.322 TL kredi taksiti ödüyorlar. 

Devlet Bankalarından müjde gibi kredi kampanyası!

Taşıt kredisi kullanmak için kamu bankalarını tercih edenler faiz maliyeti avantajı ile finansman desteği alabiliyorlar. Bu kapsamda 48 ay vadeli 250 Bin TL taşıt kredisi müşterilere Ziraat bankası ve Halkbank'ta aylık yüzde 1,59 faizle veriliyor. Bu kredinin kullanılması halinde müşteriler aylık 8.130 TL kredi taksiti, ödüyorlar. Vakıfbank'ın taşıt kredisi aylık faizi yüzde 1,61 olarak açıklandı.

Kamu bankalarından ihtiyaç kredisi kullanmak da oldukça avantajlı olabiliyor. Ziraat Bankası aylık yüzde 1,79 faizle, Halkbank aylık yüzde 1,89 faizle, Vakıfbank aylık yüzde 1,91 faizle ihtiyaç kredisi kullandırıyor. 36 ay vadeli 40 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti Ziraat Bankası'nda 1.630 TL, Halkbank'ta 1.662 TL, Vakıfbank'ta ise 1.668 TL oluyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Aralık 2022 tarihinde saat 21.04'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.64 Türk Lirası, euro 19,78 Türk Lirası, altının gramı ise bin 71 Türk Lirası değerinde.

Benzine dev zam geldi: İşte 23 Aralık akaryakıt fiyat listesi!

Meclis'e sunuldu! En düşük emekli maaşına yüzde 130 zam!

Yeni yıl zamlı geldi! 1 Ocak'ta ekmeğe büyük zam!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön