06 / 05 / 2024

Benzine dev zam geldi: İşte 23 Aralık akaryakıt fiyat listesi!

Benzine dev zam geldi: İşte 23 Aralık akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru devam ediyor. Benzinde bugünden itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı.



Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru hala sürüyor. Benzinde bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla büyük bir zam yapıldı.

Uluslararası arenada yaşanan gelişmelerden etkilenen akaryakıt fiyatlarında değişkenlik sürüyor.

BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM VAR MI?

Benzine dev zam geldi: İşte 23 Aralık akaryakıt fiyat listesi!

Brent petrol 82 dolar bandında işlem görürken, Brent petrol 82 dolar bandında işlem görürken, benzinde bugünden itibaren geçerli olmak üzere 67 kuruşluk bir fiyat artışı gerçekleşti.

Motorin grubunda herhangi bir zam ya da indirim haberi bulunmuyor.

Yılbaşında benzinin litre fiyatı 12,91 TL; motorinin ise 12,76 TL düzeyindeydi. Yılbaşından bu yana bakıldığında benzinde yüzde 44,2; motorinde ise yüzde 73 zam yaşandı.

GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARINA GÖRE

İstanbul


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön