05 / 05 / 2024

Devlet başvuran kişiye 125 bin lira verecek! Bu fırsat kaçmaz! Bakan Varank açıkladı

Devlet başvuran kişiye 125 bin lira verecek! Bu fırsat kaçmaz! Bakan Varank açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB'in genç istihdamına yönelik desteği 125 bin liraya çıkardıklarını duyurdu. İşte detaylar…



"100 BİN LİRADAN 125 BİN LİRAYA ÇIKARDIK"

Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile gençlerin istihdama teşvik edilmesinin lazım olduğunu dile getiren, "Şu ana kadar 47 bin işletmeye 4 milyar Türk Lirası’na yakın destek verdik. 63 bin genç kardeşimizin istihdam edilmesini sebep olduk. Aldığımız çok güzel geri dönüşler var. İstihdam edilen kişi başına ise sağladığımız destek miktarını 100 bin Türk Lirası’ndan 125 bin Türk Lirası’na çıkardık. Genç ve kadın istihdamına önem verildiği için programa başvurular 10 Ekim'e kadar devam edecek. Başvurusu onaylanan işletmelerimiz ise 28 Kasım tarihine kadar KOSGEB'ten istihdam başına 125 bin TL ödemelerini talep edecekler. Burada ise özel olarak küçük mikro işletmeler bu destekten faydalanabilirler. Üç yıldır işi olmayan kişiler, üniversite mezunu, meslek lisesi gençlerimizi istihdam ettiğinizde biz, size 125 bin TL faizsiz kredi veriyoruz. Yani biz size bedava para vermiş oluyoruz, istihdam oluşsun diye" ifadelerini kullandı.

Devlet başvuran kişiye 125 bin lira verecek! Bu fırsat kaçmaz! Bakan Varank açıkladı

Vatan Bilgisayar’dan iPhone 11 çılgınlığı! iPhone 11 indirimli fiyatıyla karşınızda! İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi…

64MP kameralı Samsung Galaxy A32'ye Hepsiburada’da görülmemiş indirim! Bu fırsat kaçmaz! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Migros’ta çamaşır makinesi şenliği! Bu fiyatlara kaçmaz! Samsung, Electrolux, Altus çamaşır makinesi fiyat listesi…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön