05 / 05 / 2024

istihdam desteği

istihdam desteği

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB'in genç istihdamına yönelik desteği 125 bin liraya çıkardıklarını duyurdu. İşte detaylar…

Depremzedelere istihdam desteği! İşte depremzedelere iş imkanı sunan şirketler!

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında 10 ilimizde büyük kayıplar yaşanırken, bir yandan da yaralar sarılıyor. İş dünyası ise depremzede vatandaşların öncelikli istihdamı için kolları sıvadı.

Dikkat! Asgari ücret desteği artırıldı! Peki bundan kimler nasıl faydalanacak?

Devlet tarafından ödenen asgari ücret desteği ödeme tutarı, çalışanlar ve işverenleri ilgilendiriyor. Ülkede işgücü maliyetini düşürmek ve istihdamı korumak gayesiyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından sağlanan asgari ücret desteği 6 ay süreyle uygulanacak. Peki yeni zamlı bu destek hak

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz 110 bin TL'lik kredi desteği müjdesi! Dikkat son gün...

KOSGEB aracılığıyla Kovid-19 salgınından olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin TL, kadın istihdamında ise 110 bin TL faizsiz ve 2 sene geri ödemesiz kredi desteği sunulacağı duyuruldu. İşte tüm ayrıntılarıyla destek paketi kampanyası...

Müjde! Normalleşme Desteği'nin süresi uzatıldı!

Normalleşme Desteği, İlave İstihdam Teşviki ile kadın, genç ve mesleki yeterlilik belgesi olanların istihdamına uygulanan teşviklerin süresi uzatıldı.

Ruhsar Pekcan: Yüksek teknolojili firmalara kira desteği sağlanacak!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yüksek teknolojili veya katma değeri yüksek sektörlerde ihracat hedefiyle faaliyet gösterecek firmalara istihdam ve kira desteği sağlanacağını açıkladı.

İnşaat sektörüne tamamlama finansman desteği geliyor!

İnşaat sektöründeki durgunluğun önüne geçmek için tamamlanmaya yakın inşaat projelerine finansman desteği sağlanacak. Bu sayede durgunluk kaynaklı istihdam kayıpları azaltılacak...

Tesis taşıyana fabrika desteği!

Cazibe Merkezleri Programı kapsamında tesisini taşıyanlar da yeni yatırım teşviklerinden yararlandırılacak. İki yıl içinde taşınarak, asgari 200 kişilik istihdam oluşturana 1 milyona kadar nakdi destek ve fabrika desteği var.

Turizm sektörü için istihdam desteği paketi açıklandı!

Zor durumdaki turizm sektörüne devlet destek üstüne destek açıklıyor. Son olarak sektör için istihdam desteği paketi açıklandı. Turizmde zor bir yıl öngörülen Antalya'da sektörün beklediği istihdam desteği de belli oldu.

Suriyelilerin yaşadığı yerel yönetimlere kredi desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili kuruluşu İller Bankası, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ile gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde Suriyelilerin yoğun olarak bulunduğu yerel yönetimlere yaklaşık 375 milyon dolar kredi desteği sağladı

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015!

Kentsel dönüşümden yararlanarak anlaşma yolu ile tahliye edilen riskli binaların mal sahiplerine devlet birtakım finansal desteklerde bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015..

Devlet konut kredisi desteği 2015!

7 Nisan 2015 tarihinde yürürlüğe giren Bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun ile devlet konut kredisi desteği yapacak. İşte devlet konut kredisi desteği 2015 şartları..

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

istihdam desteği Haberi

istihdam desteği

İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen İstanbul Fashion Connection (IFCO) Hazır Giyim ve Moda Fuarı Açılış Törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katılım sağladı. Törende Bakan Varank konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın sonrasında fuar alanındaki stantları gezildi.

"KİMSE ÇIKIP 2002 ÖNCESİ İYİ DURUMDAYDIK DEMESİN"

Bakan Varank, Türkiye'nin de dünya ülkelerini de etkilemiş olan enflasyondan etkilendiğini dile getirerek, "Pandemi ve sonrasında gelen savaş şartları nedeni ile dünya ekonomileri zor sınavlardan geçti. Enerji fiyatlarında gelişen büyük artışlar bugün enflasyonu tüm dünya ülkelerini etkileyen küresel bir sorun haline geldi. Türkiye'nin de global dalgadan etkilendiği, bu sorunun da giderilmesi noktasında hükümetimiz tüm kurumlarımız ile büyük bir çaba içerisinde. Fırsatçılara göz açtırmayacak tedbirler ile bu sorunun üstesinden hep birlikte gelmek için çaba sarf ediyoruz. 2002 yılı öncesinde bu...