18 / 05 / 2024

Depremzedelere istihdam desteği! İşte depremzedelere iş imkanı sunan şirketler!

Depremzedelere istihdam desteği! İşte depremzedelere iş imkanı sunan şirketler!

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında 10 ilimizde büyük kayıplar yaşanırken, bir yandan da yaralar sarılıyor. İş dünyası ise depremzede vatandaşların öncelikli istihdamı için kolları sıvadı.



85 milyon tek yürek depremin olumsuzluklarını geride bırakmak için büyük bir yardım seferberliğine katılırken, iş dünyası da depremzede vatandaşların istihdamı için kolları sıvadı.

Ticimax E-ticaret Sistemleri depremzede vatandaşlar için “Deprem seferberliği istihdam desteği ve e-ticaret eğitim programı” başlattı.

Depremzedelere istihdam desteği! İşte depremzedelere iş imkanı sunan şirketler!

Ticimax olarak yaşadığımız büyük depremin yaralarını sarabilmek adına binlerce e-ticaret şirketiyle beraber depremzedelere yönelik seferberlik başlattıkları bilgisini veren Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucu CEO’su Cenk Çiğdemli, aktif olarak iş arayan e-ticaret sektör çalışanlarını, personel ihtiyacı olan Ticimax kullanıcısı firmalar ile tanıştırdıklarını söyledi. Çiğdemli, “Bu konuda çeşitli işbirliklerine imza attık. Depremzede vatandaşlar öncelikle CV’lerini bizimle paylaşacak. Biz de e-ticaret alanında hizmet veren 15 binden fazla firma ile bu CV’leri buluşturacağız. Böylelikle depremzede istihdamına önemli bir katkı vermiş olacağız” ifadesini kullandı.

Öncelikle Ticimax Akademi bünyesinde online e-ticaret eğitim programı başlatan Ticimax, böylece E-ticaret sektörüne giriş yapmak isteyen ve bu konuda bilgi sahibi olmayan depremzedelerden eğitimi tamamlayanlara katılım belgesi vererek, istihdam desteği verecek.

 


Geri Dön