14 / 05 / 2024

Şok Marketler'den depremzedelere istihdam desteği!

Şok Marketler'den depremzedelere istihdam desteği!

Şok Marketler CEO'su Uğur Demirel, "Deprem sonrasında istihdama da olumlu katkı sağlayabilmeyi amaçlayarak yıl boyunca ülke çapında gerçekleştireceğimiz işe alımlarda önceliği depremzede adaylara vereceğiz" diye konuştu. İşte detaylar...



Şok Marketler'den depremzedelere istihdam desteği!

Şok Marketler CEO'su Uğur Demirel, "Deprem sonrasında istihdama da olumlu katkı verebilmeyi amaçlayarak sene boyunca ülke çapında gerçekleştireceğimiz işe alımlarda önceliği depremzede adaylara vereceğiz" diye konuştu. İşte detaylar...


Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde etkisini gösterdi. Maalesef yaşanan depremler Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye ve Adana'da büyük yıkıma  bir neden oldu. Depremzedeler için tüm Türkiye seferber olurken bölgeye yardım yağdı. 


Depremde 43 bin 556 kişi yaşamını yitirdi, 108 bin 281 kişi yaralandı. Deprem sebebiyle yüz binlerce insan evini ve işini kaybetti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremden etkilenen şehirlerden 216 bin 347 depremzedenin başka illere tahliye edildiğini açıkladı.

Bölgede devam eden arama kurtarma çalışmaları da sona erdi ve enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı. Öte yandan işsiz kalan vatandaşlar için ise istihdam sağlanması için çalışmalar yapılıyor. Depremden etkilenen çalışanların istihdama katılması için birçok şirket katkı sağlıyor.

Şok Marketler de Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 2023 senesi boyunca tüm Türkiye'de yapacağı işe alımlarda önceliği depremzede vatandaşlara vereceğini açıklayarak bu konuda destek sağlanacağını duyurdu.

Şok Marketler'den yapılan açıklamaya göre; 2023 senesi boyunca 81 ilde yapacağı tüm işe alımlarda işin gereksinimlerini sağlayan uygun adaylar arasından depremden etkilenenlere öncelik tanıyacak olan şirket, afetzedelerin iş gücüne katılıp yeniden ihtiyaçlarını karşılayabilir duruma gelmesi ve gündelik hayatlarına dönebilmesine destek sağlayacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön