06 / 05 / 2024

Depremzedelere Turkcell’den dev istihdam seferberliği! Turkcell, 1100 kişiye iş imkanı sağlayacak!

Depremzedelere Turkcell’den dev istihdam seferberliği! Turkcell, 1100 kişiye iş imkanı sağlayacak!

Turkcell, depremden etkilenen 11 ildeki afetzedelere ve bölge dışında olup birinci derece yakınları afetzede olanlara yönelik istihdam seferberliği başlattı.



Turkcell, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen depremzedelere yönelik istihdam seferberliği başlattığını açıkladı. Şirket, istihdam seferberliği kapsamında ilk aşamada grup bünyesinde bin 100 kişiye iş imkanı sağlayacağını duyurdu. Şirketten konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Kariyerim.turkcell.com.tr üzerinden açılan ilanlara, kendisi ve birinci dereceden yakınları depremzede olanlar başvuruda bulunabilecek.

Turkcell, Türkiye’nin 11 şehrini etkileyen büyük deprem felaketinden sonra yaraları sarmak ve yeniden kalkınmaya destek olmak için kolları sıvadı. Şirket, bu hedef doğrultusunda istihdam seferberliği projesini hayata geçirecek. Şirket, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen şehirlerde yaşayan veya afet sonrası farklı şehirlere yerleşenlere yönelik iş imkanı sağlayacak.

Depremzedelere Turkcell’den dev istihdam seferberliği! Turkcell, 1100 kişiye iş imkanı sağlayacak!

Turkcell’den konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, ilk aşamada bin 100 kişiye iş fırsatı sunulacağı bildirildi. İşe alımlar, şirketin kurumsal ve bireysel iş ortaklarının yanı sıra grup şirketlerinden olan yazılımcı yetiştiren Atmosware ile çağrı merkezi hizmeti veren Turkcell Global Bilgi için yapılacak.  Bunun yanı sıra gençlere özel işe alım programı GNÇYTNK ve yazılımcı iş gücüne destek sağlayan ‘Geleceği Yazanlar’ programlarına da katılmak mümkün olacak. Adaylar, kariyerim.turkcell.com.tr üzerinden #TurkcellİstihdamSeferberliği başlığı altında yer alacak ilanlara başvuruda bulunabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön