27 / 05 / 2024

Depremzedelere Turkcell’den dev istihdam seferberliği! Turkcell, 1100 kişiye iş imkanı sağlayacak!

Depremzedelere Turkcell’den dev istihdam seferberliği! Turkcell, 1100 kişiye iş imkanı sağlayacak!

Turkcell, depremden etkilenen 11 ildeki afetzedelere ve bölge dışında olup birinci derece yakınları afetzede olanlara yönelik istihdam seferberliği başlattı.



KİMLER BAŞVURABİLİR?

Depremzedelere Turkcell’den dev istihdam seferberliği! Turkcell, 1100 kişiye iş imkanı sağlayacak!

Peki, bu iş imkanlarından kimler yararlanacak? Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, OHAL (Olağanüstü Hal) Kanunu'na göre depremden etkilenen şehirler kapsamında; Adıyaman, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Adana, Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Osmaniye ve Elazığ’da kendisi veya anne, baba veya kardeş gibi birinci dereceden yakını ‘afetzede’ olarak nitelendirilen adaylar işe alım programına başvuruda bulunabilecek. Ayrıca bu şehirlerin dışında  çalışan ya da eğitim alan, birinci dereden yakını ‘afetzede’ olan adaylar da istihdam programına başvuruda bulunabilir.

AKADEMİ’DE EĞİTİM DESTEĞİ

Turkcell İstihdam Seferberliği programı kapsamında; başvuruda bulunan bütün adayların, çeşitli eğitimlerle de destekleneceği belirtildi. Adaylar, başvuru aşamasından itibaren Turkcell Akademi’nin hazırladığı eğitimler ile yetkinliklerini geliştirebilecek. Ayrıca adaylar Türkiye’nin en büyük yazılım topluluğu olarak nitelendirilen ‘Geleceği Yazanlar’ kapsamındaki Bootcamp Programları, fintek ve bulut teknolojileri alanlarında eğitimlere katılabilecek. Adaylar, satış-pazarlama ve kişisel gelişim eğitimleri gibi pek çok konu başlığı altında toplanan eğitim ve sertifika programlarından da yararlanabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön