05 / 05 / 2024

Devlet kurumuna hemen en az lise mezunu personeller alınacak! Resmi Gazete'de yayımlandı! Sakın kaçırmayın!

Devlet kurumuna hemen en az lise mezunu personeller alınacak! Resmi Gazete'de yayımlandı! Sakın kaçırmayın!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, devlet kurumuna en az lise mezunu personeller alınacağı belirtildi. İşte söz konusu iş ilanı ile ilgili merak edilen detaylar...



Kamupersoneli'nin aktardığına göre, söz konusu pozisyonlar için başvurular 31 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü Kuzey Yerleşkesi Kütüphane Binası, Ünalan Mahallesi, Ünalan Sokak D-100 Karayolu Yanyol 34700 Üsküdar/İstanbul adresine şahsen gerçekleştirecek.

HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Söz konusu pozisyon için başvuru yapacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

-Lisans mezunları için 2020 yılı KPSS (B) grubu KPSS-P3, ön lisans mezunları için 2020 yılı KPSS(B) grubu KPSS-P93, ortaöğretim mezunları için 2020 yılı KPSS-P94 puan türü dikkate alınıyor.

Devlet kurumuna hemen en az lise mezunu personeller alınacak! Resmi Gazete de yayımlandı! Sakın kaçırmayın!

Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı DMK’nın 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumları tarafından sözleşmelerinin feshedilmesi ya da sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması gerekiyor.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmaları gerekiyor.

Başvuru son günü itibariyle 40 (kırk) yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Devlet memuru olmak isteyenlere müjde! Elinizi çabuk tutun! 3546 Kamu personel alımı yapılacak! 

Gençler dikkat! PTT 15 bin personel alımı şartlarını açıkladı! İşte KPSS ve KPSS'siz işe alımlar için gerekli koşullar

Bakanlık hemen sürekli personel alacak! Başvuruları sakın kaçırmayın! İşte başvuru ekranı!


Geri Dön