02 / 10 / 2024

Devlet kurumları personel alımları

Devlet kurumları personel alımları

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, devlet kurumuna en az lise mezunu personeller alınacağı belirtildi. İşte söz konusu iş ilanı ile ilgili merak edilen detaylar...

TCDD personel alımı yapacağını duyurdu! 

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere 109 personel alımı gerçekleştireceği açıkladı.

TCDD 195 personel alımı yapacağını açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından 195 personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu süreçte, başvuru genel şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Toprak Mahsulleri Ofisi 119 personel alımı yapacağını duyurdu!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından 119 kadrolu devlet memuru alımı yapılacağı açıklandı. Bu süreçte hangi kontenjanlara personel alınacak? Lise, önlisans, lisans mezunu memur alımı branş ve şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

DHMİ personel alımı yapacağını duyurdu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacağı açıklandı. DHMİ memur alımı başvurusu ne zaman başlayacak? Hangi kadrolara personel alınacak?

DSİ personel alımı yapacağını duyurdu!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Karaman Güneyyurt Belediye Başkanlığı tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, başvuru belgeleri neler ve başvuru şartları nasıl olacak?

Kamu kurumlarına 62.996 personel alımı yapılacak! 

Memur olmak isteyenler için 19 kamu kurum için 62.996 personel alımı yapacağını açıkladı. Buna göre lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunlarından işçi ve memur alımı yapılacak kadrolar belli oldu. Buna göre en çok personel alımı doktor ve uzman erbaş kadrolarında yapılacak. 

6 Bakanlık 8 Kuruma 654 personel alınacak! Hangi kurumlar kaç personel alacak?

6 Bakanlık 8 kuruma 654 personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan duyuru kapsamında kurumlar ve kaç personel alınacağı tek tek açıklandı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay tam 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım Kızılay iş başvurusu detayları

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Devlet Memuru olmak isteyenler dikkat: Bakanlık 7.158 personel alımı yapacak!

2024 yılında birçok kamu kurumu ve Bakanlık eksik kadrolar için personel alımı hazırlığı yapıyor. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığı 7.158 personel alımı yapılacağını duyurdu. 

Devlet kurumları, MEB, Jandarma, Adli Tıp, SGK, YÖK ve Milli Savunma Üniversitesi personel, memur alımı başladı! 

Devlet kurumlarına, KPSS 2023/2 merkezi atama tercih süreci, 20 Aralık 2023 tarihinde başlayacağı açıklandı. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde eğitim almış adaylar arasından tercihler yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

İŞKUR duyurdu! Kamu kurumunda çalışacak daimi personel alınacak

Kamu kurumları tarafından düzenli olarak personel alımları yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İŞKUR üzerinden belirtilen bir personel alım ilanın detaylarına göre kamu kurumunda 07.30 – 17.00 saatleri arasında daimi çalışmak isteyenler için başvuruların başladığı açıklandı. İşte Haberin detayları.

Devlet kurumları personel alımları Haberi

Devlet kurumları personel alımları

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, İstanbul Medeniyet Üniversitesi bünyesine sözleşmeli personel alımı yapılacağı bildirildi.

Yayımlanan ilana göre, büro memuru, mühendis, kütüphaneci ve sağlık teknikeri gibi çeşitli meslekler için gerçekleştirilecek olan personel alımında adayların mesleklere göre taşıması gereken bazı şartlar bulunuyor.

Peki söz konusu pozisyonlar için nasıl başvuru yapılır? Aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar...

Kamupersoneli'nin aktardığına göre, söz konusu pozisyonlar için başvurular 31 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü Kuzey Yerleşkesi Kütüphane Binası, Ünalan Mahallesi, Ünalan Sokak D-100 Karayolu Yanyol 34700 Üsküdar/İstanbul adresine şahsen gerçekleştirecek.

HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Söz konusu pozisyon için başvuru yapacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

-Lisans mezunları için 2020 yılı KPSS (B) grubu KPSS-P3, ön lisans mezunları...