27 / 04 / 2024

Devlet Memuru olmak isteyenler dikkat: Bakanlık 7.158 personel alımı yapacak!

Devlet Memuru olmak isteyenler dikkat: Bakanlık 7.158 personel alımı yapacak!

2024 yılında birçok kamu kurumu ve Bakanlık eksik kadrolar için personel alımı hazırlığı yapıyor. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığı 7.158 personel alımı yapılacağını duyurdu. 



TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen görüşmelerden sonra Tarım ve Orman Bakanlığı 2024 yılı bütçesi kabul edildi. Tarım ve Orman Bakanlığı 2024 yılı personel alımına dair beklenen açıklama Bakan İbrahim Yumaklı’dan geldi. 

Bakan Yumaklı yaptığı açıklamada Veteriner Hekim, Ziraat Mühendisi, destek personeli, tarım işçisi, büro personeli ve diğer unvanlarda toplam 7 bin 158 personel alımı yapılacağını belirtti. Tarım ve Orman Bakanlığı 7.158 personel alımı kadro dağılımı açıklandı. Gözler ise başvuru koşulları ve tarihlerine döndü.

Önümüzdeki yıl birçok kamu kurumu ve Bakanlık eksik kadrolar için personel alımı hazırlığı yapıyor. Bütçe görüşmelerine göre alım gerçekleştirilecek personel sayıları yeniden belirlenecek.

Devlet Memuru olmak isteyenler dikkat: Bakanlık 7.158 personel alımı yapacak!

Hürriyet'te yer alan detaylara göre, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımına dair dikkat çeken açıklama Bakan İbrahim Yumaklı tarafından yapıldı.

TBMM Genel Kurulu’nda bütçe konuşması gerçekleştirilen Yumaklı, personel alımının detaylarını tek tek açıkladı. Başvuru yapmaya hazırlanan memur adayları ise hangi kadrolara alım yapılacağını merak ediyor. 982 Ziraat Mühendisi, destek, Veteriner Hekim, büro personeli gibi kadroların yanı sıra tarım işçisi alımı da gerçekleştirilecek. 

Devlet Memuru olmak isteyenler dikkat: Bakanlık 7.158 personel alımı yapacak!

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 7.158 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TBMM Genel Kurulu’nda personel alımına dair yöneltilen soruları yanıtladı.

Bakan Yumaklı açıklamasında 982 Ziraat Mühendisi olmak üzere 1422 mühendis, veteriner hekim, destek personeli, büro personeli, tarım işçisi ve diğer unvanlarda 5 bin 736 olmak üzere 7 bin 158 personel alımı yapılacağını belirtti.

Personel alımı başvurularına dair tarih açıklaması henüz bulunmuyor. fakat personel alımı 2024 yılı içerisinde yapılacak. Tarım ve Orman Bakanlığı 7 bin 158 personel alımı ilanı yayınlandıktan sonra alım yapılacak mesleklerin kadro dağılımı, özel, genel koşullar belli olacak.

Mehmet Atmaca'dan rezerv alan uygulamasından vazgeçilsin önerisi!

Kasım ayında ortalama konut fiyatı 3 milyon 60 bin 980 TL oldu! Üç büyük şehrin en pahalısı İstanbul!


Geri Dön