02 / 05 / 2024

KPSS'siz en az lise mezunu personel alınacak! Son tarih 2 Şubat

KPSS'siz en az lise mezunu personel alınacak! Son tarih 2 Şubat

Kamuda çalışmak isteyenler için yeni bir personel alım ilanı açıldı. Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü personel alımı olacak. Günde 5 saat çalışmak isteyenler için personel alım detayları duyurdu. En az lise mezunu adayların başvurabileceği personel alımı için hem kadın hem de erkek personellerin işe



Yapılan açıklamaya göre 1 erkek ve 1 kadın KPSS şartsız 2 canlı model alımı olacak. Başvurular ise dün başladı.

GÜNDE 5 SAAT ÇALIŞILACAK
Alımların Üniversitenin Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi bünyesinde olacak. 2023 yılı içerisinde geçerli olmak üzere ve günde 5 saati geçmemek kaydı ile sözleşmeli personel alımı yapılıyor. İşe toplam da 2 kişi girebilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön