06 / 05 / 2024

Devlet Su İşleri KPSS şartsız personel alacak! Hemen başvurun!

Devlet Su İşleri KPSS şartsız personel alacak! Hemen başvurun!

Devlet Su İşleri, İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından yayımlanan ilana göre, Devlet Su İşleri bünyesine istihdam edilecek personeller için sınav ve KPSS şartı aranmıyor. Devlet Su İşleri’nin personel alımı ilanı kapsamında başvuru şartları belli oldu.



İŞKUR tarafından paylaşılan ilana göre, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü bünyesine istihdam edilmek üzere sınavsız ve mülakatsız personel alımı yapılacağı belirtildi. Ayrıca, başvuracak adaylardan KPSS şartının da talep edilmeyeceği öğrenildi. Peki, DSİ personel alımı başvuru koşulları neler? İşte detaylar...

Devlet Su İşleri KPSS şartsız personel alacak! Hemen başvurun!

DSİ BÜNYESİNE KPSS ŞARTSIZ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre DSİ bünyesine sınav ve KPSS şartı istenmeden personel alımı yapılacağı öğrenildi. Belirlenen koşullara uyan adaylar, DSİ bünyesine katılmak için başvuru işlemlerini İŞKUR üzerinden yapabilecek. Söz konusu kadrolara başvuracak adaylar için nüfusa kayıtlı olan adresin temel alınacağı ve alımların sınavsız olarak noter huzurunda yapılacak kura ile gerçekleştirileceği öğrenildi. Kura çekimi ile asıl ve yedek adaylar belli olacak. Kura çekimiyle beraber sonuçlar ve atamaya ilişkin her türlü duyurular Bölge Müdürlükleri internet sitesinde duyurulacak.

İşte detaylar...


Geri Dön