27 / 04 / 2024

Devletten kredi desteği: 6 ay geri ödemesiz 100 bin TL!

Devletten kredi desteği: 6 ay geri ödemesiz 100 bin TL!

Yeni ekonomi paketi detayları belli oldu. Çalışan herkese 100 bin lira kredi fırsatı sunuluyor. Kredi desteğinde üst limit ise 500 bin lira olarak belirlendi...



Ekonomide yeni bir torba kanunu hazırlığı yapılıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı geçen ay açıklanan reform takvimi çerçevesinde çalışmalarına başladı.

Haber7.com'da yer alan habere göre; haziran ayının sonunda hayata geçecek olan düzenlemeler torba teklif haline getirilecek. Öneride fiyat istikrarı, kamu harcama disiplini ve istihdam finansmanı ile ilgili başlıklar yer alıyor. Buna göre ek istihdam sağlayan küçük işletmelere her istihdam için 100 bin lira kredi verilecek.

Devletten kredi desteği: 6 ay geri ödemesiz 100 bin TL!

İşletmelere Kredi Desteği Sağlanacak!

Torba yasası aynı zamanda küçük ve mikro işletmelere yönelik destekleri de içermekte.Kaynak sıkıntısı çeken küçük ölçekli firmalara istihdam sağlamak şartıyla KGF destekli krediler sağlanacak. Her çalışan için 100 bin TL kredi verilirken üst limit 500 bin TL olarak belirlendi.

Söz konusu kredi 2 yıl vadeli, ilk 6 ayı geri ödemesiz kullandırılacak. Düzenlemenin kısa zaman içinde hayata geçirilmesi bekleniyor. 

Flaş düzenleme! 6 ay geri ödemesiz kredi fırsatı!

On binlerce kişi bu haberi bekliyordu! İşte bankaların faiz oranları!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön