09 / 05 / 2024

6 ay geri ödemesiz kredi başvurusu

6 ay geri ödemesiz kredi başvurusu

Yeni ekonomi paketi detayları belli oldu. Çalışan herkese 100 bin lira kredi fırsatı sunuluyor. Kredi desteğinde üst limit ise 500 bin lira olarak belirlendi...

Aracını önce sat sonra da kirala! İstersen 6 ay sonra geri al! Hemen bakın!

Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem, “Araç sahipleri nakit ihtiyacı halinde araçlarını satmak istiyor, bir yandan da araçsız kalmak istemiyorsa, araçlarını satın alıyor ve kendilerine kiraya veriyoruz. İsterlerse 6 ay sonra araçlarını geri satın alıyorlar” dedi.

Otomobil satışlarında yeni düzenleme! 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomotiv sektörüne yönelik yeni kararlarını duyurdu. Buna göre 6 ay ve 6 bin kilometre düzenlemesi uzatıldı ve kapsamı da genişletildi. Ticari faaliyet şeklinde değerlendirilen bireysel satışlar da 6 ay 6 bin kilometre sınırı kapsamına alındı.

Dolarda 6 ay sonra bir ilk yaşanıyor! Doları olan herkes oraya odaklandı!

ABD doları piyasalarda Fed faiz beklentileriyle yükselişe geçti ve 6 ay sonra bir ilk yaşandı. Doları olan herkes oraya odaklandı. Dolarda son dakika gelişmesi...

Şanlıurfa'daki deprem konutları 6 ay sonra teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan kalıcı afet konutları 6 ay sonra teslim edilecek.

Kamu çalışanlarına tazminat ve fazla çalışma ücreti! Listede yer alanlara 6 ay boyunca 2 bin 59 TL verilecek!

Türkiye'de 6 Şubat'ta peş peşe yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personeline 6 ay süreyle 2 bin 59 TL tazminat ve fazla çalışma ücreti verilecek.

11 ilde bulunan kamu personellerine müjde! Resmen açıklandı! 6 ay boyunca 2 katı ücret ödenecek!

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personellerine 6 ay boyunca 2 bin 59 lira tazminat ve fazla çalışma ücreti ödenecek.

Kuyumculuğun başkentinden güzel haber! Kahramanmaraş'taki kuyumcukent 6 ay sonra üretime başlıyor

Deprem sonrasında büyük hasar alan Kahramanmaraş'taki Altınşehir Kuyumculuk İhtisas Küçük Sanayi Sitesi, yapılacak güçlendirme çalışmalarından sonra 6 ay sonra tekrar üretime başlayacak.

O bankadan bu yaş altına 12 ay geri ödemesiz kredi verilecek! Başvuru yapmak çok kolay!

O bankadan belirlenen yaş sınırının altında olan kişiler için 12 ay geri ödemesiz olarak kredi fırsatı sunulacak. Bu kredi fırsatından faydalanmak isteyen kişilerin ise başvuru yapması ve bu süreçten olumlu ayrılması gerekmektedir.

Feza Park Villaları satışta! Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi

Damga yapı tarafından hayata geçirilen Feza Park Villaları Büyükçekmece'de 30 bin metre kare üzerine 22 adet villa olarak inşa ediliyor. Feyza Park Villaları satışa çıktı. Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi.

Reuters 150 uzmanla peş peşe dolar tahmini yaptı! 6 ay sonra dolar bakın ne kadar olacak!

Reuters tarafından düzenlenen ankete katılan döviz analistleri dolar/TL kurunun önümüzdeki 6 ay içinde yaklaşık yüzde 12 artışla 21,68 TL seviyesinden işlem görmesini bekliyor.

Borcu olanlar dikkat! Ziraat, TEB, Garanti BBVA, ING peş peşe duyurdu! 12 ay geri ödemesiz kredi, borç erteleme...

Deprem bölgesinde mağduriyet yaşayan vatandaşlar için bankalar da yeni adımlar atıyor. Borcu olanlar dikkat! Ziraat, TEB, Garanti BBVA, ING peş peşe duyurdu! 12 ay geri ödemesiz kredi, borç erteleme...

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun gençlere 12 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’ adı verdiği kredi imkânıyla genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.

Depremzede esnafın kredi borcuna faizsiz 6 ay erteleme kararı! İşte detaylar

Deprem bölgesindeki esnafın Halk Bankası'na olan kredi borçlarının 6 ay ertelendiği açıklandı. Ertelemeden kaynaklı faizi Hazine karşılamış olacak.

6 ay geri ödemesiz kredi başvurusu Haberi

6 ay geri ödemesiz kredi başvurusu

Ekonomide yeni bir torba kanunu hazırlığı yapılıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı geçen ay açıklanan reform takvimi çerçevesinde çalışmalarına başladı.

Haber7.com'da yer alan habere göre; haziran ayının sonunda hayata geçecek olan düzenlemeler torba teklif haline getirilecek. Öneride fiyat istikrarı, kamu harcama disiplini ve istihdam finansmanı ile ilgili başlıklar yer alıyor. Buna göre ek istihdam sağlayan küçük işletmelere her istihdam için 100 bin lira kredi verilecek.

İşletmelere Kredi Desteği Sağlanacak!

Torba yasası aynı zamanda küçük ve mikro işletmelere yönelik destekleri de içermekte.Kaynak sıkıntısı çeken küçük ölçekli firmalara istihdam sağlamak şartıyla KGF destekli krediler sağlanacak. Her çalışan için 100 bin TL kredi verilirken üst limit 500 bin TL olarak belirlendi.

Söz konusu kredi 2 yıl vadeli, ilk 6 ayı geri ödemesiz kullandırılacak. Düzenlemenin kısa...