28 / 04 / 2024

Devremülk pazarı büyüyor!

Devremülk pazarı büyüyor!

Kızılbük GYO Genel Müdürü ve Y.K.Ü.  Mahmut Sefa Çelik 2020-2027 yılları arasında devremülk pazarının  her sene yüzde 3.5 seviyesinde büyümesi bekleniyor. 



Halka arz sürecinde ön talep toplamaya başlayan Sinpaş Kızılbük GYO devremülk yatırımlarına da devam ediyor. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; Kızılbük GYO Genel Müdürü ve Y.K.Ü.  Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş olarak yapılan gayrimenkul yatırımları hakkında bilgi verdi. 

 Devremülk pazarı büyüyor!

Devremülk ve devre tatil küresel pazar büyüklüğünün 87 milyar dolar olduğunu dile getiren Çelik, "2020-2027 yılları arasında her yıl yaklaşık yüzde 3.5 seviyesinde büyüme bekleniyor. Ülkemizde devremülk ve devre tatil sektörünün ekonomik büyüklüğünün tahmini 2.5 milyar dolar seviyede olduğu düşünüldüğünde küresel pazar seviyelerine ulaşmasındaki büyüme potansiyeli dikkate değer. Akıllı yatırım arayışında olanlara hitap ediyoruz" şeklinde konuştu.

 Devremülk pazarı büyüyor!

Halka arz süreci ile ilgili de açıklama yapan Çelik, "Sinpaş, 47 yıllık tecrübesiyle gayrimenkul sektöründe itibarın ve güvenilirliğin simgesidir. Bu deneyimi Kızılbük GYO ile turizm sektörüne yenilikler katarak büyüteceğimiz, ülkemiz turizm sektörünün gelişmesine ve çeşitlendirilmesine katkı sunacağımız yeni bir döneme giriyoruz. Turizm, otelcilik ve devre mülk alanında uzmanlaşmış şirketimizi halka arz ediyoruz, çok heyecanlıyız" dedi.

Kızılbük GYO halka arz ediliyor!

 


Geri Dön