29 / 04 / 2024

Dicle Kalkınma Ajansı hizmet binası inşaatında son durum!

Dicle Kalkınma Ajansı hizmet binası inşaatında son durum!

Dicle Kalkınma Ajansı Yeni Genel Sekreter’i Yılmaz Altındağ Ajans’ın Ana Hizmet Binasının inşaat çalışmalarını kontrol etti. Altındağ, bölge’ye örnek teşkil edeceğini belirtti.



Mesleği gereği inşaat çalışmalarıyla yakından ilgilenen Altındağ, inşaat sürecinin hangi aşamada olduğunu, ne düzeyde ilerlediği konusunda bilgi aldıktan sonra, sonraki safhalar hakkında yetkililere direktifler verdi.

Altındağ, “Göreve geldiğimiz tarih itibariyle inşaat çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını görmekle beraber, özellikle meslek icabı tespit ettiğimiz eksiklikler ve aksaklıklar nedeniyle keşke aylar önce işe başlamış olsaydık demekten kendimizi alamıyoruz” dedi.


Bugüne kadar yapılan çalışmalar konusunda ilerleyişin beklenenden geride kaldığını, bundan sonra ise çok daha hızlı ilerlemesi gerektiğini ifade ederek sonuca sağlıklı bir şekilde süratle gideceklerini dile getirdi.

Altındağ, 12 dönüm alan üzerine 5,5 dönüm inşaat alanına sahip, kendi enerjisini kendisi üretecek olan, çevre dostu yeşil bina olarak tabir edilen böyle bir projenin, tamamlandığında Bölge’ye örnek teşkil edeceğini belirtti.


Kıratım Gazetesi


Haber Mardin İletişim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dicle Kalkınma Ajansı Yeni Genel Sekreter'i Yılmaz Altındağ göreve gelir gelmez ayağının tozuyla Ajansın Ana Hizmet Binasının inşaat çalışmalarını kontrol etti. 


Ajansın çiçeği burnunda yeni Genel Sekreter'i Yılmaz Altındağ, göreve başladığı günün akabinde, yoğun ziyaretçi trafiğine rağmen ikinci gün ilk iş olarak Ajans'ın Ana Hizmet Binasının inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek işbaşı yaptı. 


Yüksek Mimar olan Genel Sekreter Altındağ inşaatı devam eden Ajans Ana Hizmet Binasını gezerken yetkililerden detaylı şekilde bilgi aldı. Mesleği gereği inşaat çalışmalarıyla yakından ilgilenen Altındağ, inşaat sürecinin hangi aşamada olduğunu, ne düzeyde ilerlediği konusunda bilgi aldıktan sonra, bundan sonraki safhalar hakkında yetkililere direktifler verdi. Altındağ, "Göreve geldiğimiz tarih itibariyle inşaat çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını görmekle beraber, özellikle meslek icabı tespit ettiğimiz eksiklikler ve aksaklıklar nedeniyle keşke aylar önce işe başlamış olsaydık demekten kendimizi alamıyoruz" dedi. 


Bugüne kadar yapılan çalışmalar konusunda ilerleyişin beklenenden geride kaldığını, bundan sonra ise çok daha hızlı ilerlemesi gerektiğini ifade ederek sonuca sağlıklı bir şekilde süratle gideceklerini dile getirdi. 


Altındağ, 12 dönüm alan üzerine 5,5 dönüm inşaat alanına sahip, kendi eneıjisini kendisi üretecek olan, çevre dostu yeşil bina olarak tabir edilen böyle bir projenin, tamamlandığında Bölge'ye örnek teşkil edeceğini belirtti. 


Mardin İletişim


Geri Dön