17 / 05 / 2024

Yılmaz Altındağ kim

Yılmaz Altındağ kim

Dicle Kalkınma Ajansı Yeni Genel Sekreter’i Yılmaz Altındağ Ajans’ın Ana Hizmet Binasının inşaat çalışmalarını kontrol etti. Altındağ, bölge’ye örnek teşkil edeceğini belirtti.

Altında fren patladı! Gram altın rekora gidiyor! Yatırımcılar hemen bakın! 22 Ekim Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun  ikinci gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1981 dolara yükseldi. Altında adeta fren patladı, gram altın rekora gidiyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Ekim 2023 Pazar altın fiyatları.

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Ünlü ekonomist 'Altın Çağı' başlıyor dedi ve tarih verdi! Altında oyuna gelmeyin! Altını olan zengin olacak!

Altın fiyatlarının bir düşüp bir yükselmesinden sonra vatandaşlar ve yatırımcılar gözlerini analistlerin açıklamalarına çevirdi. Peki altın fiyatları ne zaman yükselecek? Altında düşüş devam edecek mi? İşte detaylar...

Altının yükseliş fitili ateşlendi! Gram çeyrek ve tam altında rekor seviye görüldü

Altın fiyatları yükseliş fitilini ateşledi. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 996 bin 800 liraya yükseldi. Gram altında beklenen rekor tahmin edilen süreden erken geldi. İşte ayrıntılar...

Çeyrek altında beklenen yeni fiyatı duyanlar elinde avucunda olanı satıp kuyumcuya koştu! Rakam inanılmaz

Altın piyasasında, en düşük 972 bin lira, en yüksek 981 bin 560 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, 977 bin seviyelerine kadar çıktı. Altın uzmanları çeyrek altında inanılmaz fiyat beklentisini açıkladı. Dolar eğer bugünkü fiyattan sabit kalırsa altın uçacak!

1 gram bile altını olana kötü haber! Altında sular durulmuyor! Fiyatlar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü analist açıkladı!

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki suların durulmadığı altında son durum ne oldu? Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte merakla beklenen o açıklamalar...

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Erbek Apartmanı davasında market hakkında suç duyurusu!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen İzmir depreminde çöken binalar arasında yer alan Yılmaz Erbek Apartmanı'nın davasında son durum ne?

Yılmaz Erbek Apartmanı B Blok davasında bir sanığa tahliye kararı!

İzmir'de meydana gelen depremde çöken Yılmaz Erbek Apartmanı B Blok davasında bir sanık için tahliye kararı çıktı...

Yılmaz Erbek Apartmanı davasında erteleme kararı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle 11 kişiye mezar olan  Yılmaz Erbek Apartmanı davasında sanıklar  hakim karşısına çıktı. Mahkemede erteleme kararı alındı.

Neşet Ertaş konakladığı Rençber Han yıkılma tehlikesi altında!

Ankara Altındağ'da bulunan ve halk sanatçısı Neşet Ertaş'ın konakladığı Rençber Han, görenlerin yüreğini burkuyor. Mahalle sakinleri konağın virane haline geldiğini dile getiriyor.

Akasya AVM'nin 2020 yılı kira geliri beklentinin altında!

Akiş GYO'nun portföyündeki gayrimenkullerden elde edilen kira gelirlerinin ekspertiz değeri ile karşılaştırılması kapsamında, Akasya AVM'den 2020 yılında elde edilen kira geliri toplamı, ekspertiz raporu kapsamında beklenen gelirin altında gerçekleşti.

Yılmaz Altındağ kim Haberi

Yılmaz Altındağ kim

Mesleği gereği inşaat çalışmalarıyla yakından ilgilenen Altındağ, inşaat sürecinin hangi aşamada olduğunu, ne düzeyde ilerlediği konusunda bilgi aldıktan sonra, sonraki safhalar hakkında yetkililere direktifler verdi.

Altındağ, “Göreve geldiğimiz tarih itibariyle inşaat çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını görmekle beraber, özellikle meslek icabı tespit ettiğimiz eksiklikler ve aksaklıklar nedeniyle keşke aylar önce işe başlamış olsaydık demekten kendimizi alamıyoruz” dedi.


Bugüne kadar yapılan çalışmalar konusunda ilerleyişin beklenenden geride kaldığını, bundan sonra ise çok daha hızlı ilerlemesi gerektiğini ifade ederek sonuca sağlıklı bir şekilde süratle gideceklerini dile getirdi.

Altındağ, 12 dönüm alan üzerine 5,5 dönüm inşaat alanına sahip, kendi enerjisini kendisi üretecek olan, çevre dostu yeşil bina olarak tabir edilen böyle bir projenin, tamamlandığında Bölge’ye örnek teşkil edeceğini belirtti.


Kıratım Gazetesi


Haber Mardin İletişim Gazetesi'nde şu şekilde yer...