16 / 05 / 2024

Yılmaz Altındağ kimdir

Yılmaz Altındağ kimdir

Dicle Kalkınma Ajansı Yeni Genel Sekreter’i Yılmaz Altındağ Ajans’ın Ana Hizmet Binasının inşaat çalışmalarını kontrol etti. Altındağ, bölge’ye örnek teşkil edeceğini belirtti.

Altında fren patladı! Gram altın rekora gidiyor! Yatırımcılar hemen bakın! 22 Ekim Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun  ikinci gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1981 dolara yükseldi. Altında adeta fren patladı, gram altın rekora gidiyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Ekim 2023 Pazar altın fiyatları.

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Yılmaz Argüden kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in yaşamına dair merak edilenler.

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Vecih Yılmaz kimdir? Vecih Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vecih Yılmaz'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Vecih Yılmaz`ın hayatına dair merak edilenler.

Yılmaz Argüden kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in hayatına dair merak edilenler.

Ünlü ekonomist 'Altın Çağı' başlıyor dedi ve tarih verdi! Altında oyuna gelmeyin! Altını olan zengin olacak!

Altın fiyatlarının bir düşüp bir yükselmesinden sonra vatandaşlar ve yatırımcılar gözlerini analistlerin açıklamalarına çevirdi. Peki altın fiyatları ne zaman yükselecek? Altında düşüş devam edecek mi? İşte detaylar...

Çeyrek altında beklenen yeni fiyatı duyanlar elinde avucunda olanı satıp kuyumcuya koştu! Rakam inanılmaz

Altın piyasasında, en düşük 972 bin lira, en yüksek 981 bin 560 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, 977 bin seviyelerine kadar çıktı. Altın uzmanları çeyrek altında inanılmaz fiyat beklentisini açıkladı. Dolar eğer bugünkü fiyattan sabit kalırsa altın uçacak!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Anadolu Grubu tarım, enerji ve gayrimenkul şirketlerini tek bir çatı altında topladı!

Anadolu Grubu'nun perakende, tarım, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren şirketlerinin aynı yönetim altında toplanacağı Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanlığına Demir Şarman seçildi.

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan ve Nazım Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Yılmaz Altındağ kimdir Haberi

Yılmaz Altındağ kimdir

Mesleği gereği inşaat çalışmalarıyla yakından ilgilenen Altındağ, inşaat sürecinin hangi aşamada olduğunu, ne düzeyde ilerlediği konusunda bilgi aldıktan sonra, sonraki safhalar hakkında yetkililere direktifler verdi.

Altındağ, “Göreve geldiğimiz tarih itibariyle inşaat çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığını görmekle beraber, özellikle meslek icabı tespit ettiğimiz eksiklikler ve aksaklıklar nedeniyle keşke aylar önce işe başlamış olsaydık demekten kendimizi alamıyoruz” dedi.


Bugüne kadar yapılan çalışmalar konusunda ilerleyişin beklenenden geride kaldığını, bundan sonra ise çok daha hızlı ilerlemesi gerektiğini ifade ederek sonuca sağlıklı bir şekilde süratle gideceklerini dile getirdi.

Altındağ, 12 dönüm alan üzerine 5,5 dönüm inşaat alanına sahip, kendi enerjisini kendisi üretecek olan, çevre dostu yeşil bina olarak tabir edilen böyle bir projenin, tamamlandığında Bölge’ye örnek teşkil edeceğini belirtti.


Kıratım Gazetesi


Haber Mardin İletişim Gazetesi'nde şu şekilde yer...