23 / 07 / 2024

Dikili'nin plajları yenileniyor!

Dikili'nin plajları yenileniyor!

DİKİLİ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler, Türkiye'nin en gözde tatil bölgelerinden olan ilçelerinin "pırıl pırıl" olması için temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor...




DİKİLİ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler, Türkiye'nin en gözde tatil bölgelerinden olan ilçelerinin "pırıl pırıl" olması için temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yaz sezonunun sorunsuz geçmesi için plaj ve kumsallarda titiz bir çalışma sürdüren ekipler ilçenin önemli plajlarından Yakomoz Plajı, Atatürk İlkokulu Plajı ile Antur Plajı'ndan Kabakum Deresi'ne kadar olan bölgeyi özel olarak tasarlanmış araçlarla temizledi. 


Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Kısıtlı olanaklarımıza rağmen ilçemizde yaşayan halkımız ile misafir gelen yerli ve yabancı turistlerimizin huzurlu zaman geçirmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlçemiz plajlarında yoğun bir temizlik seferberliği başlattık. Ekiplerimiz, tüm kumsal alanları karış karış temizliyor. Plajlardaki cam parçaları, taş ve diğer olumsuz maddelerden arındırarak temizledik. İlave kum gerektiren bölgelere de kum takviyesi yaptık. Ayrıca plajlarda takviye şemsiyelerle birlikte ilave duşlar yapılarak işlevsel hale getirildi" dedi. 


İzmir 9 Eylül Gazetesi 


Geri Dön