02 / 05 / 2024

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?



Görevleri

 Ayrıca; israfın önüne geçilmesi, atık azaltılması ve kadının kuvvetlenmesi hususunda projeler oluşturmuştur. Pınar Enstitüsü’nün 2012-2016 seneleri içinde ilk yönetim kurulu başkanlığını alan Dilek Emil, Enstitü aracılığı ile idame ettirilen “Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde” ile “Eğlenerek Hareket Edelim Sağlıklı Beslenelim” projelerine de önderlik etmiştir. Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde Projesi UNDP’nin alakasını çekmiş ve proje “Business Call to Action” içeriğine alınmıştır.

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Eğlenerek Hareket Edelim ve Sağlıklı Beslenelim projesi ise Milli Eğitim Bakanlığı ile oluşturulan protokol ile Türkiye çapına yaygınlaştırılmıştır. Dilek Emil halen EWA Kurumsal Danışman olarak Limited Şirketi’nde iklim değişikliği ile mücadele,sürdürülebilirlik, kurum olarak ilişki ve iletişim, kamu iletişimi, kurumsallaşma, kurum manasında itibar, yatırım teşvikleri ilk sıralarda olmak üzere her türlü devlet yardımları, Türlü fon kaynaklarına ulaşım amacıyla proje üretme, araştırma ve analiz, sivil toplum kuruluşu, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler ve Startup mentörlüğü hususlarında icraatlarını sürdürmektedir.


Geri Dön