09 / 05 / 2024

Jones Lang LaSalle, Londra'nın kalbindeki St. Ermin’s Otel'i satacak!

 Jones Lang LaSalle, Londra'nın kalbindeki St. Ermin’s Otel'i satacak!

Mülkiyet hakkı ile satılacak otel, işletmecisi olmadan satışa sunulması sebebiyle, uluslararası otel zincirleri açısından mükemmel bir markalandırma fırsatı sunuyor




Londra’nın önde gelen otellerinden, Westminister’daki St. Ermin’s Oteli, global fon yöneticisi Angelo Gordon ve gayrimenkul geliştirme ve işletme şirketi Amerimar tarafından, Londra’daki otellere olan ilgiyi gözeterek, satışa sunuldu. Mülkiyet hakkı ile satılacak otel, işletmecisi olmadan satışa sunulması sebebiyle, uluslararası otel zincirleri açısından mükemmel bir markalandırma fırsatı sunuyor. 


Jones Lang LaSalle Hotels oteli satmak için tek yetkili olarak görevlendirildi


Satışı işlemini yöneten George Nicholas (Jones Lang LaSalle Hotels’de Üst Düzey Başkan Yardımcısı) şöyle kaydetti: “Turizm sektöründe devam eden güçlenme ile Londra’daki oteller İngiltere’deki tüm şehirlerden daha yüksek oda başı gelir seviyelerine ulaştı. Otel, 331 lüks misafir odası, markalama ve işletmeye elverişli olması ve  neredeyse 1 dönüm mülkiyet hakkı sunan arsası ile oldukça az rastlanır bir fırsat sunmaktadır.”


1889’da inşa edilen 2. derece tarihi bina, ortaklar Angelo Gordon, Amerimar ve Gracemark tarafından tamamen renove edildi. İkonik ve prestijli St. Ermin’s oteli Hollanda stili tuğla üçgen çatısı, Barok ve rokoko tarzı ve avlusuyla dikkat çekiyor.


St. Ermin’s Oteli Nisan 2012’de Conde Nast Traveler’ın son derece prestijli “Hot List” listesinde dünyadaki en iyi yeni oteller arasında gösterildi. Buna ek olarak, Trip Advisor sıralamasında, Stafford, Dorchester, Goring, Langham, Claridges, Connaught, Berkeley ve Savoy’u geride bırakarak Londra’daki oteller arasında %2’lik dilime girdi.


Nicholas sözlerini şöyle tamamladı:  “St. Ermin’s Oteli, Londra’nın en çok rağbet edilen semtlerinde birinde yer alıyor. Bu nedenle oldukça yüksek bir ilgi bekliyoruz. Otel Londra ulaşım ağına oldukça iyi bir bağlantıya sahip ve Londra’nın kent simgesi ikonları arasında yer alıyor. St. James, Buckingham Kapısı ve Victoria bölgelerinin yeniden oluşumu, otelin yeniden konumlandırılmasında yankı yapıyor. 2 milyon Sterlin üzerinde yatırım ile yapılan ve yenilenen ofis ve perakende alanlarının 2012 ile 2016 arasında tamamlanması bekleniyor. Bu trend, planlanan vaziyet planı sayesinde, önümüzdeki 10 sene de mevcut iş talebini arttırmaya devam edecek. 



Geri Dön