20 / 05 / 2024

Angelo Gordon

Angelo Gordon

Mülkiyet hakkı ile satılacak otel, işletmecisi olmadan satışa sunulması sebebiyle, uluslararası otel zincirleri açısından mükemmel bir markalandırma fırsatı sunuyor

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Gordon Phılıp Levıne-Bender, Gülfem Kessler tarafından kuruldu.

Vatikan'da usulsüz gayrimenkul alımı skandalı!

Vatikan'da yargı makamları, bir dönem üst düzey görevleri üstlenen, fakat ismi yolsuzluk skandalında olan Kardinal Giovanni Angelo Becciu dahil 10 kişi için yargılanma kararı verdi. Becciu'nun ismi gayrimenkul alımında bir yolsuzlukla anılıyor.

Taksim AKM'nin yeni proje detayı belli oldu!

Adrian Smith&Gordon Gill Architecture’ın Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin yerine yaptığı ‘İstanbul Kültür Merkezi’ adlı proje, World Architecture News’ın düzenlediği WAN Ödülleri’nde birinci seçildi.

Taksim AKM projesini kimin yaptırdığı bilinmiyor!

Taksim'de yer alan AKM'yle ilgili esrarengiz bir proje ortaya çıktı. Chicago ve Beijing'de ofisleri bulunan Adrian Smith ve Gordon Gill Mimarlık tarafından hazırlanan projenin kim tarafından yaptırıldığı bilinmiyor.

250 milyon yıllık mağara muhteşem bir eve dönüştürüldü!

Avusturalya’da şirket sahibi Angelo Mastropietro, 250 milyon yıllık mağarayı modern bir eve dönüştürdü, üstelik yerden ısıtması, sıcak suyu ve kablosuz internet bağlantısı bile var.

Gordon Ramsay, İngiltere'deki evini yeniden inşa edecek!

‘Hell’s Kitchen’ isimli yarışma programıyla dikkat çeken İngiliz şef Gordon Ramsay, İngiltere Cornwall’daki evini yıktırmaya hazırlanıyor. Küçük geldiği gerekçesiyle baştan inşaa ettirecek olan Ramsay’in bu davranışı büyük yankı uyandırdı.

İşte iş adamı Angelo Mastropietro’nun 8 ayda yaptığı mağara evi!

İngiltere’de yaşayan iş adamı Angelo Mastropietro, Worcestershire’da bir mağara satın alarak stressiz bir yaşama adım atmaya karar verdi ve 8 ay boyunca çalışarak mağarayı 4 odalı bir eve çevirdi.

Crate and Barrel, Türkiye’de büyüme kararı aldı!

Crate&Barrel Türkiye’de büyüme kararı aldı. Markanın kurucusu Gordon Segal, “Türkiye operasyonundan memnunuz. İstanbul cazibesi olan bir şehir, dünya metropolleri arasında. 2018’de mağaza sayımız 7 olacak” dedi.

Changa Londra'da 6 tane restoran açacak!

Yabancı restoranların İstanbul"da şube açmaya doyamadığı şu günlerde Changa"cıların Londra"da yeni bir projesi var. İlk günden beri birlikte çalıştıkları Peter Gordon ile Covent Garden"da bu hafta Kopapa adlı yeni bir restoran açıyorlar...  

Rusların emlak alabileceği en uygun ülkeler Mısır ve Türkiye

Gordon Rock: Rusların emlak alabileceği en uygun iki ülke Mısır ve Türkiye

Ferroli büyüme hedeflerini Türkiye'ye göre belirliyor

12 ülkede üretim faaliyeti bulunan İtalyan kombi üreticisi Ferroli'nin küresel krizde atadığı CEO'su Angelo Milanello, "Gelecek planlarımızı Türkiye'ye göre yapıyoruz. İşçilik maliyetleriniz &oum

Tarihi Dover Limanı 500 milyon sterline satılacak!

İngiltere Başbakanı Gordon Brown'un Dover Limanı'nın Fransızlara satacağı haberleri, muhalifeti öfkelendirdi

Krizin mimarına 19 milyon dolar

ABD'DE patlak veren mortgage skandalının baş aktörlerinden biri olarak gösterilen Countrywide şirketinin CEO'su Angelo Mozilo'nun bu yıl şirketten 10 milyon dolar gelir elde edeceği duyuruldu.

Angelo Gordon Haberi

Angelo Gordon


Londra’nın önde gelen otellerinden, Westminister’daki St. Ermin’s Oteli, global fon yöneticisi Angelo Gordon ve gayrimenkul geliştirme ve işletme şirketi Amerimar tarafından, Londra’daki otellere olan ilgiyi gözeterek, satışa sunuldu. Mülkiyet hakkı ile satılacak otel, işletmecisi olmadan satışa sunulması sebebiyle, uluslararası otel zincirleri açısından mükemmel bir markalandırma fırsatı sunuyor. 


Jones Lang LaSalle Hotels oteli satmak için tek yetkili olarak görevlendirildi


Satışı işlemini yöneten George Nicholas (Jones Lang LaSalle Hotels’de Üst Düzey Başkan Yardımcısı) şöyle kaydetti: “Turizm sektöründe devam eden güçlenme ile Londra’daki oteller İngiltere’deki tüm şehirlerden daha yüksek oda başı gelir seviyelerine ulaştı. Otel, 331 lüks misafir odası, markalama ve işletmeye elverişli olması ve  neredeyse 1 dönüm mülkiyet hakkı sunan arsası ile oldukça az rastlanır bir fırsat sunmaktadır.”


1889’da inşa edilen 2. derece tarihi...