15 / 05 / 2024

Diyanet alışveriş kartı dağıtmaya başladı! Başvurular nereye nasıl yapılacak?

Diyanet alışveriş kartı dağıtmaya başladı! Başvurular nereye nasıl yapılacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Diyanet Vakfı Ramazan ayında alışveriş kartı dağıtıyor. Kurum isimleri tespit edilen ailelere birebir ev ziyaretleri yaparak alışveriş kartlarını takdim edecek.



Diyanet Vakfı'nın ve İstanbul Müftülüğünün diğer çalışmalarına da değinen Yavuz, Suriye'de 40 tır ile yaklaşık 35 bin aileye ulaştıklarını, 9 bin çift ayakkabıyı kış soğuğunda çocuklara gönderdiklerini aktardı.

Suriye'de 24 yetim okulu olduğu bilgisini paylaşan Yavuz, İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri olarak her ay  bin 800 yetim çocuğa katkı yaptıklarını, okul ihtiyaçlarıyla yiyecek ve içecek masraflarını karşıladıklarını dile getirdi.

İl Müftü Yardımcısı Mustafa Yavuz, İstanbul şubesinin her ay 200 yetime burs verdiğini, yetim projesinin sadece ramazan ayında değil, tam zamanlı devam ettiğini söyledi.

İstanbul Müftülüğü, ayrıca 3 yıldır lisans ve yüksek lisans yapan 90 öğrenciye burs imkanı sağlıyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön